Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Oplichting aan de deur….

Een keurige heer verschijnt bij u aan de deur en geeft aan een medewerker van uw ziektekostenverzekeraar te zijn. Hij wil graag uw bankgegevens controleren. Zowel uw bankrekeningnummer, pinpas en pincode heeft hij nodig. Deze nette man ziet er zeer betrouwbaar uit en u voldoet aan zijn verzoek. Uw pinpas neemt hij vandaag mee voor controle en hij belooft u die morgen terug te brengen. Echter deze belofte komt hij niet na en een paar dagen later ontdekt u dat er flink wat geld van uw rekening is verdwenen.

De laatste tijd zult u waarschijnlijk regelmatig een nieuwsberichten lezen over oplichting aan de deur. Op uiteenlopende manieren weten oplichters iedere keer weer hun slag te slaan en vele onschuldige slachtoffers te maken. Wij jagen actief op deze oplichters en met succes!
Speciaal voor u is een folder ontwikkeld, waarmee wij u graag helpen voorkomen dat u slachtoffer wordt van oplichting aan de deur. Neem de tips in deze folder ter harte en mocht u een situatie of bepaalde personen niet vertrouwen, schroom niet en neem vooral contact op met de politie 0900-8844.

(Bron: Nieuwsbrief Politie Gelderland-Midden)

Belofte maakt schuld en schuld maakt beloften.
Nederlands Spreekwoord