Nieuws Ede e.o.

[EDE] Sjoerd Wiersema, ook bekend onder de naam Bluesbroeder, timmert al jaren aan de weg met eigen Nederlandstalige raps. Op de 'dag van de zorg' heeft hij een Engelstalig nummer uitgebracht onder een andere naam maar wel met een speciale reden: ,,Ik denk dat er nog steeds mensen rondlopen met een trauma."

Meer lezen

[EDE] De Politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zeven aanhoudingen verricht op station Ede-Wageningen. Dit werd gedaan nadat melding werd gemaakt van een steekpartij in een rijdende trein.

Meer lezen

[EDE/KOOTWIJKERBROEK] Een 17-jarige fietser uit Stroe is in de nacht van zaterdag op zondag op de Veluweweg in Kootwijkerbroek geschept door een auto. Dat gebeurde rond drie uur. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Ede gebracht.

Meer lezen

[EDE] Niek de Graaf, inmiddels uitgroeiende tot een zeer goede autocoureur, heeft tijdens de bekende Pinksterraces op het circuit van Zandvoort van zich doen spreken. Met een derde plaats in een heel sterk deelnemersveld timmerde de Edenaar aan de weg.

Meer lezen

DTS Ede heeft haar laatste competitieduel in eigen huis met 1-4 verloren. Na een goede
Het bericht DTS Ede geef niet thuis in tweede helft verscheen eerst op Ede .

Meer lezen

[WEKEROM] De nieuwbouw van appartementencomplex De Maalderij in Wekerom is inmiddels zover gevorderd de afgelopen maanden, dat de begane grond vloer inmiddels is gelegd, en grote parkeerkelder eronder al niet meer zichtbaar is.

Meer lezen

[LUNTEREN] DES Lunteren heeft vrijdagavond de felbegeerde Jan van der Zwam Cup (bekerfinale) gewonnen. Damclub Harderwijk werd met 6-2 verslagen.

Meer lezen

Daniëlle ziet steeds minder, nu brengt ze met 'gebakfiets' lekkers rond: 'Zolang er geen haast is, lukt het prima'  AD

Meer lezen

Nieuwe eigenaar Boetiek Chantal is bekend: 'Ze zit vol plannen'  indebuurt

Meer lezen

Jongen (18) die meisje (10) in elkaar trapt, hoeft niet opnieuw de cel in  De Gelderlander

Meer lezen