Nieuws Ede e.o.

[EDE] Voor minder mobiele inwoners in de gemeente Ede biedt vervoersservice Automobiel de broodnodige soelaas. Onder de hoede van welzijnsorganisatie Malkander voldoen elke dag tientallen vrijwillige chauffeurs aan de vervoerswensen van plaatsgenoten. Gezien de snel toenemende vraag is Automobiel een welkome, flexibele toevoeging aan het reguliere personenvervoer.

Meer lezen

[EDE] Lars Wouters van den Oudenweijer is de ongekroonde koning van de klarinet. Wat zijn spel zo bijzonder maakt? Hij is in staat zijn klarinet te laten zingen. Op 25 februari speelt hij in de Edesche Concertzaal een handvol van de mooiste stukken die voor de klarinet zijn geschreven. Hij koos voor de Nederlandse liedbegeleider en kamermusicus Hans Eijsackers om hem in deze schitterende stukken te begeleiden.

Meer lezen

[EDE] Na een positieve uitspraak van de Raad van State eind november, is Waterschap Vallei en Veluwe samen met de provincie Gelderland en de gemeente Ede bezig met de laatste voorbereidingen voor de grondwatersanering in Ede-zuid. Daarbij gaat zorgvuldigheid boven snelheid. Er wordt op dit moment door een gerenommeerd adviesbureau nogmaals een uitgebreide analyse gemaakt van de exacte stromingsrichting en toekomstige concentraties van de verontreinigingspluim.

Meer lezen

Aftellen naar afsluiten Edeseweg, attentie voor sluipverkeer over ...  De Gelderlander

Meer lezen

NPO Radio 1 bij schaapskooi Ede - EdeStad.nl Nieuws uit de regio ...  Ede Stad

Meer lezen

Ook bij het Dulon College gratis menstruatieproducten: 'Kan echt ...  AD

Meer lezen

Nieuwe vrijwilligers voor Schuldhulpmaatje Ede - EdeStad.nl Nieuws uit de regio Ede  Ede Stad

Meer lezen

Corporatie Woonstede koopt 40 huurappartementen in Ede  Vastgoedmarkt

Meer lezen

Binnenkijken bij Gloria: 'Het inrichten van de kinderkamers is mijn ...  indebuurt

Meer lezen

KSK Lovendegem versterkt zich met Semih Ede (ex-FC Assenede ...  Het Nieuwsblad

Meer lezen