Welkom bij Ede-West.nl

Ede-West.nl is een ontmoetingsplaats voor iedereen die geinteresseerd is in onze wijk en die aandacht en zorg voor elkaar van belang vindt. Ede-West bestaat uit de Zeeheldenbuurt, de Bloemenbuurt, de Indische Buurt, de Vogelbuurt, het Beatrixpark en de Klaphek.

Door je te registreren kun je zelf berichten en oproepen plaatsen. Berichten die zich daarvoor lenen, worden in de wekelijkse nieuwsbrief opgenomen. Naast het nieuws van de website worden ook interessante berichten van andere bronnen geplaatst. Je kunt je zonder kosten abonneren via redactie@ede-west.nl len suggesties voor berichten zijn van harte welkom.

Als je meer wilt doen, dan ben je zeer welkom als redacteur. Je kunt dan ook aan de verschillende informatiepagina's ("boeken") en fotoalbums op deze site meewerken.

We horen graag je opmerkingen en suggesties voor de opzet en verbetering van deze site en voor leuke en interessante onderwerpen. Je kunt dan een email sturen aan de redactie: redactie@ede-west.nl

NB. Om het vooral ook een aangename ontmoetingsplaats te houden, worden berichten met beledigende teksten, schelden en vloeken uiteraard weer verwijderd.

Veel lees- en kijkplezier op deze website gewenst 

Bert Alkemade

Redactie Ede-West.nl

tel. 06-46054516