Meer nieuws

Betreft: heropening Sportveld Sint Hubertus

Beste omwonenden en gebruikers van het sportveld Sint Hubertus,

Komende zaterdag 6 november is er weer KidsPower!

 

Woensdag 19 juni is er bij inloophuis "De Wissel" aan de Bettekamp 99 in Ede een workshop creatief met oude spijkerstof. Van oude spijkerbroeken/rokken gaan we leuke tassen of etui's maken.

Dinsdag 9 april 2019 zal mevr. Frederike Upmeijer een lezing verzorgen over “De sporen van de Italiaanse architect/beeldhouwer Bernini”.

De verkeerssituatie rondom de basisscholen De Lettertuin en Het Startpunt vragen om extra aandacht. In samenwerking met de scholen zijn de verschillende partners van het wijkteam in gesprek om te werken aan een verkeersveilige omgeving. Zo kunnen kinderen weer veilig van en naar school.

Vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur is er een wees welkom bij inloophuis "De Wissel" aan de Bettekamp 99 in Ede. Deze ochtend is open voor ieder die van gezelligheid en een goed kopje koffie of thee houdt.

HONING UIT ONZE EIGEN ZEEHELDENBUURT

TE KOOP

WE HEBBEN WEER VERSE HONING GEOOGST

IN ONZE EIGEN ACHTERTUIN

Er zijn veel mensen die vinden dat er te veel zwijnen zijn op de Veluwe. Daar kan geheel milieuvriendelijk iets aan gedaan worden.

Op maandag 13 november houdt Vrije School De Vuurvogel weer een inloopochtend om u kennis te laten maken met ons gevarieerd onderwijsaanbod.

Buurtcentrum de Kolk (Schaapsweg 7a) heeft vanaf nu tot 19 april 2017 elke woensdag van 10.00 - 12.00 uur spreekuur. Dit spreekuur kan gebruikt worden als u vragen heeft over bijvoorbeeld belastingen, formulieren of administratie.

De eerstvolgende houtdraaimiddag met de heer Siemelink is a.s. Maandagmiddag 23 Januari. 

Bij het skateterrein aand de de Ruijterstraat is begin januari door medewerkers van de gemeente de hinkelbaan geplaatst die door kinderen van de Zeeheldenbuurt is gemaakt. Tijdens drie middagen zijn de kinderen hard bezig geweest om op stoeptegels in mooie kleuren de nummers van de hinkelbaan te mozaieken. Het resultaat is er dan ook naar.

Hallo allemaal,
Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij ook de kinderen in de Zeeheldenbuurt een bezoek gaat brengen en wel op 30 november 2016!
Het feest is van 14.00 – 17.00 uur in het Eigen Gebouw aan de Bettekamp.

Vrijdagavond 18 november van 19.30 – 22.30 uur wordt door het buurtcomité de eerste bingoavond van de Zeeheldenbuurt georganiseerd.

Malkander organiseert op 16 november van 13:00 tot 17:00 uur in Cultura een symposium over dromen die leven bij kinderen en jongeren.

Goedemorgen.

Reeds enkele maanden geleden hebben wij een toezegging gehad dat de borden verboden toegang na zonsondergang zouden worden hersteld/herplaatst/opnieuw worden geplaatst.

Dit is tot op heden niet gebeurd.

Gaarne nu actie svp

 

Op woensdag 12 oktober van 12.00 – 13.30u organiseren we een buurtlunch met een proeverij van zelfgemaakte hapjes en drankjes.
Voor wie?

Wat is er te beleven?
14.00 uur – 16.00 Hinkelbaan mozaïeken
Deze middag willen we samen met de kinderen die al eerder hebben meegedaan de tegels afmaken voor de hinkelbaan. Andere kinderen die graag willen mozaïeken kunnen een eigen tableautje maken.


Wat is er te beleven?

14.00 uur – 16.00 Hinkelbaan mozaïeken

Op zaterdag 24 september is de landelijke burendag. In de Zeeheldenbuurt worden in en om de Wissel op Bettekamp 99 diverse activiteiten georganiseerd door het buurtcomité Zeeheldenbuurt samen met de EG Jonah en YfC/The mall. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden.

Op woensdag 14 september is onze volgende buurtkoffieochtend.
Voor wie?
Iedereen die zin heeft in koffie of thee met iets lekkers en het leuk vindt om buren te ontmoeten is van harte welkom.

Wat is er te beleven?
14.00 uur – 16.00 Hinkelbaan mozaïeken
Deze middag willen we samen met jullie een heuse hinkelbaan mozaïeken op stoeptegels. Deze komen dan te liggen in de speeltuin aan de Notaris van Puttenstraat.
Meer...

Op donderdag 15 september 2016 wordt de traditionele Buurtspraak van de Buurt Ede-Veldhuizen gehouden waar onder andere aan de orde is de wijzing van het Buurtreglement 1912.