Heropening trapveld St. Hubertus

Betreft: heropening Sportveld Sint Hubertus

Beste omwonenden en gebruikers van het sportveld Sint Hubertus,

Het is vast niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het sportveld op de Sint Hubertus. Met nog een aantal kleine actiepuntjes te doen ligt er sinds 14 april 2022 een prachtige nieuwe Krajicek Playground. Na een proces van een paar jaar zijn we enorm trots op het eindresultaat en ook op de betrokkenheid/inzet van de buurtbewoners. Wij nodigen buurtbewoners van harte uit om het resultaat van deze werkzaamheden met ons te vieren tijdens de opening op vrijdag 29 april van 15:30 tot 18:00 uur.

Bij deze opening zal o.a. initiatiefnemer Kiki Musampa, de Krajicek Foundation, Sportservice Ede, Malkander en andere leden van het wijkteam aanwezig zijn. Na de officiële opening kan de jeugd meedoen met verschillende leuke sport- en spelactiviteiten en er zijn hapjes en drankjes voor de bezoekers.

Mocht je opmerkingen en/of vragen hebben dan kunt je contact opnemen met Buurtsportcoach Sjonnie Maasdam door te mailen naar sjonnie.maasdam@sportservice-ede.nl of te bellen naar 06-108 415 36.

Hopelijk zien wij je op 29 april!
Met vriendelijke groet namens het wijkteam Ede-Centraal,

Sjonnie Maasdam, Buurtsportcoach Sportservice Ede

Tags