Inloopochtend maandag 13 november bij De Vuurvogel en het Zonnekind

Op maandag 13 november houdt Vrije School De Vuurvogel weer een inloopochtend om u kennis te laten maken met ons gevarieerd onderwijsaanbod. Vanuit de kwaliteiten van elke leerling wordt gezocht naar een passend leerstofaanbod, dat past bij de kwaliteiten en talenten van deze leerling maar ook voldoet aan de eisen van inspectie en het vervolgonderwijs. 

We hopen u deze ochtend te mogen ontmoeten!

Op maandag 13 november  bent u vanaf 8.30 uur welkom en kunt u tot 10.30 uur kennismaken met onze school en in de klassen kijken die gewoon aan het werk zijn. Tijdens uw bezoek is er ruimte om vragen te stellen over onze school en het onderwijs concept.

Aan onze school is tevens de peutergroep Het Zonnekind verbonden, die opvang verzorgt voor peuters vanaf 2 jaar tot 4 jaar. Vanzelfsprekend bent u ook daar welkom tijdens de inloopochtenden.

Mocht u naar aanleiding van de inloopochtend nog vragen hebben of lukt het u niet om op de inloopochtenden te komen, dan is er ook altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken voor kennismakingsgesprek. U kunt dat verzoek sturen naar info@vsdevuurvogel.nl

We hopen u maandag te ontmoeten!