Koffie met verhalen: “De heerlijkste 5 december”

Op woensdag 30 november staat de koffieochtend in de Zeeheldenbuurt in het teken van Sinterklaasverhalen.

De Edese verhalenvertelster Hannie Elstak komt het prachtige verhaal van Annie M.G. Schmidt vertellen: “De heerlijkste 5 december”.

“Sint Nicolaas is onderweg naar Nederland. Op zee gaat het echter mis en lijkt het hele feest In het water te vallen. Het lijkt onmogelijk om nog op tijd in Nederland te zijn. Toch zal de Sint zich deze verjaardag herinneren als de heerlijkste 5 december in 574 jaar! Wilt u weten hoe dit kan? Kom dan luisteren en genieten van een verhaal wat u zeker In Sinterklaasstemming zal brengen!”

Iedereen heeft wel eens een bijzonder of verrassend cadeau, surprise of gedicht gekregen of voor een ander verzorgd. Na het verhaal van Hannie Elstak is er dan ook alle ruimte om onze eigen mooie, grappige en dwaze verhalen van onze belevenissen rond het Sinterklaasfeest te vertellen.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zin heeft in koffie of thee met iets lekkers van Sinterklaas, het leuk vindt om buren te ontmoeten en naar verhalen te luisteren.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op als u graag wilt komen, maar niet weet hoe. Wij zorgen graag dat u wordt opgehaald en thuisgebracht.

Tijd: 10.00-11.30u

Plaats: Eigen Gebouw, Bettekamp 29

Organisatie: Buurtcomité Zeeheldenbuurt