Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

Deze artiesten stonden vroeger op het podium tijdens de Heideweek - indebuurt Ede - indebuurt

Deze artiesten stonden vroeger op het podium tijdens de Heideweek - indebuurt Ede  indebuurtWeet je het nog? Die goede, oude tijden van de Heideweek vroeger. Wij maakten een lijstje met een aantal artiesten die vroeger op het podium stonden.

Podium voor schrijvers in Cultura - Ede Stad

Podium voor schrijvers in Cultura  Ede Stad[EDE] Cultura Plus verzorgt dinsdag 27 augustus een gezellige ochtend met live muziek door huisband 'Greyhound Jam' en een gratis kopje koffie of thee.

Goed om te weten: dit handige extraatje voor je fiets is nieuw in het centrum - indebuurt Ede - indebuurt

Goed om te weten: dit handige extraatje voor je fiets is nieuw in het centrum - indebuurt Ede  indebuurtHet kan best lastig zijn: je band is bijna leeg maar je hebt geen fietspomp. Gelukkig heeft de gemeente Ede openbare fietspompen in het centrum gezet.

Herdenking Market Garden op Ginkelse Heide bij Ede - Het Rheden Nieuws

Herdenking Market Garden op Ginkelse Heide bij Ede  Het Rheden NieuwsGedurende de drie herdenkingsdagen maken de PGH-leden meer dan honderd sprongen uit de vliegtuigen. Herdenking Market Garden.

Dit zijn de beste plekken in Ede voor een Instagramfoto - indebuurt Ede - indebuurt

Dit zijn de beste plekken in Ede voor een Instagramfoto - indebuurt Ede  indebuurtHet maken van de perfecte selfie of outfitfoto kan soms best lastig zijn, want de achtergrond moet er natuurlijk ook leuk uit zien. Deze fotogenieke plekken in Ede ...

Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in flat in Ede - De Gelderlander

Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in flat in Ede  De GelderlanderVIDEOEDE - Een uitslaande brand heeft zondagmiddag grote schade aangericht aan een woning in de flat Veldzicht in Ede. Twee flats zijn volgens de ...

Zondagmiddag concert 15 september, Kleinkunst in Huis Kernhem

‘Gloed’ maakt Nederlandstalige kleinkunst. De teksten komen soms van eigen hand en van bekende en
Het bericht Zondagmiddag concert 15 september, Kleinkunst in Huis Kernhem verscheen eerst op Ede .

Studente beroofd van handtas bij wooncomplex in Wageningen door gewapende overvaller

WAGENINGEN - Op de Haarweg in Wageningen is zaterdagavond een jonge vrouw beroofd van haar handtas. Dat heeft de politie desgevraagd gemeld. Volgens medestudenten zou dat zijn gebeurd onder dreiging van een vuurwapen.

Wandelend beleven wat vrijheid is over 150 kilometer rondom Wageningen

WAGENINGEN - Wandelen is hot, routes schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch denkt een Wageningse stichting nog iets nieuws toe te kunnen voegen aan al die bestaande tochten; Het Pad van de Vrijheid.

Middeleeuwse muur Wageningen niet in geheel behouden

WAGENINGEN De Middeleeuwse muur in een pand aan de Hoogstraat 65 gaat wat de gemeente Wageningen betreft neer. Mogelijk blijven wel enkele delen behouden.

Airborne-monument Ginkelse Hei bij Ede op dag luchtlandingen 1944 onthuld - Omroep Gelderland

Airborne-monument Ginkelse Hei bij Ede op dag luchtlandingen 1944 onthuld  Omroep GelderlandHet kunstwerk-monument 'Vensters op het Verleden' wordt woensdagmiddag 18 september op de Ginkelse Hei onthuld. Het Airborne Landmark van ...

Mollenklemmen aangetroffen in grasperken Rietkampen - Ede Stad

Mollenklemmen aangetroffen in grasperken Rietkampen  Ede Stad[EDE] In de wijk Rietkampen zijn de afgelopen week meerdere keren mollenklemmen aangetroffen in verschillende grasperken, zo meldt Handhaving Ede.

Zo lang is de wachttijd voor een sociale huurwoning in Ede - indebuurt

Zo lang is de wachttijd voor een sociale huurwoning in Ede  indebuurtWie ingeschreven staat bij Woonstede voor een sociale huurwoning, weet: het kan een tijd voor je kans maakt op een woning. Hoe lang is die wachttijd in Ede?

'Ineens voelde ik dat ik mezelf moest waarmaken' - Ede Stad

'Ineens voelde ik dat ik mezelf moest waarmaken'  Ede Stad[EDE] Dromerig, gevoelig en vol fantasie. Het zijn zomaar wat indrukken die bij je opkomen wanneer je luistert naar het schitterende spel van Adam Laloum.

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren - indebuurt Ede - indebuurt

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren - indebuurt Ede  indebuurtOp zoek naar een (bij)baan in de gelukkigste gemeente van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Ede op een rij.

Let op! Stukje N224 afgesloten tijdens Wings of Freedom - indebuurt Ede - indebuurt

Let op! Stukje N224 afgesloten tijdens Wings of Freedom - indebuurt Ede  indebuurtBij De Kade in Ede wordt Wings of Freedom georganiseerd. Hiervoor is de N224 voor een gedeelte afgesloten op zaterdag 24 augustus.

Mysterie (onopgelost): wie zette hartjes op bomen in de Prins Bernhardlaan? - indebuurt Ede - indebuurt

Mysterie (onopgelost): wie zette hartjes op bomen in de Prins Bernhardlaan? - indebuurt Ede  indebuurtSinds een paar weken wacht iedereen in de Prins Bernhardlaan een hoop liefde. De bomen van deze straat zijn versierd met hartjes, maar door wie?

Ineke verkoopt lingerie aan huis: 'Mensen geven zich letterlijk bloot aan mij' - AD.nl

Ineke verkoopt lingerie aan huis: 'Mensen geven zich letterlijk bloot aan mij'  AD.nlEen nieuwe bh of slips kopen is voor de meeste vrouwen een drama. Alles moet uit om te passen, je staat te bibberen in het hokje en vaak weet je eigenlijk ook ...

Studie levensmiddelentechnologie is onverminderd populair

WAGENINGEN - De studie levensmiddelentechnologie - officieel food technology - blijft onverminderd populair. Van de negentien bachelors aan de Wageningen Universiteit is die studierichting met ongeveer tweehonderd eerstejaars de grootste.

Vereniging verkeersslachtoffers wil meldplicht voor plaatsen bermmonument

WAGENINGEN - Vrienden, familie of geliefden van verkeersslachtoffers hebben te maken met verschillende regels voor een bermmonument. Sommige overheden zijn streng, andere juist niet. Daarom zou elke nabestaande zich eerst moeten melden bij gemeente of provincie om precies te horen wat wel en niet mag.

Pagina's

Wat raakt het oog echt anders dan het onzichtbare?
Theodore Roethke

Nieuwsbrief ontvangen?