Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

Man in Ede steekt banden lek met beitel - 112 Ede

112 EdeMan in Ede steekt banden lek met beitel112 EdeEDE - De politie in Ede heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 november een man aangehouden voor vernieling. De man had drie banden lek gestoken en had de beitel waarmee hij dat gedaan had nog in zijn mouw zitten tijdens de aanhouding. Foto's.

Start verkoop nieuwbouwplan 'Statuur' - Ede Stad

Ede StadStart verkoop nieuwbouwplan 'Statuur'Ede StadEDE Op de Simon Stevinkazerne ontwikkelt Onis Vastgoed het nieuwbouwplan 'Statuur'. Op deze historische plek komen straks 21 gasloze woningen. Op woensdag 21 november van 19.30 tot 21.00 uur vindt de start verkoop plaats in het projectbureau ...

Jobs in Ede: bordspellen verkopen en koffie serveren - indebuurt

indebuurtJobs in Ede: bordspellen verkopen en koffie serverenindebuurtHoe heerlijk is het dat je een kwartier voor je werk begint uit je bed kunt rollen en je maar een klein stukje hoeft te fietsen naar je job. Zeker als het 's ochtends superkoud is op de fiets. Dit zijn Edese vacatures om de hoek! << < Pagina 1 / 5 ...

Intocht Sinterklaas Ede 2018 - Ede Stad

Ede StadIntocht Sinterklaas Ede 2018Ede StadIntocht Sinterklaas Ede 2018. 17-11-2018, 17:47. EDE Ook dit jaar kwam de Sint gelukkig weer aan op het Museumplein. Bekijk in dit foto-album alle foto's van de verschillende festiviteiten in Ede Centrum.

Nieuw bedrijf in Ede moet zonnepanelen op dak (laten) leggen

EDE - Wie nu van een hoog punt over Ede kijkt ziet tal van bedrijfsdaken zonder zonnepanelen. En dat kan beter, vindt de Edese politiek. En dus worden bedrijven die op grond van de gemeente een nieuw pand laten bouwen, verplicht om zonnepanelen te leggen op het dak, of om het dak open te stellen voor anderen die wel zonnepanelen willen leggen.

Politie houdt bandenprikker aan in Ede

EDE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden die in Ede drie autobanden had lek gestoken met een beitel.

Elvis Presley voor het eerst in Wageningen

WAGENINGEN - Uitgerekend op de dag dat president Trump hem postuum de Medal of Freedom toekende, stond Elvis Presley op het podium in Fletcher Hotel de Wageningsche Berg. Niet de echte natuurlijk, want die overleed in 1977, maar liefst vijf imitators van The King.

Brieven voor overtreders vuurwerk in Ede

EDE - Wie in Ede in november of december gepakt wordt met illegaal vuurwerk of zich vorig jaar tijdens de jaarwisseling heeft misdragen, kan een brief van de gemeente Ede verwachten met een waarschuwing om zich dit jaar met oud en nieuw te gedragen.

Nieuwe dagbestedingsgroep voor jonge mensen met dementie

In het Zorgpunt in Bennekom ging afgelopen zomer een nieuwe dagbestedingsgroep van start speciaal voor
Het bericht Nieuwe dagbestedingsgroep voor jonge mensen met dementie verscheen eerst op Ede .

Traumahelikopter naar de Harderwijkerweg in Harskamp

HARSKAMP - De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is vrijdagavond 16 november geland aan de Harderwijkerweg in Harskamp.
 
Het MMT werd ingezet ter ondersteuning van het ambulancepersoneel bij een medisch noodgeval. Details over de inzet zijn niet bekend.

Oud buurthuis nieuw leven ingeblazen

Wie door de Uitvindersbuurt in Ede-Zuid rijdt, komt nog maar één oud gebouw tegen. Buurthuis De Meerpaal ontweek zo ongeveer als enige de slopershamer terwijl de rest van de oude volkswijk tegen de vlakte ging. Met de sloop van de huizen vertrokken ook veel bezoekers van De Meerpaal, maar inmiddels bruist het buurthuis weer.

Begroting: ondanks tekorten nog ruimte voor ontwikkeling Ede - Ede Stad

Ede StadBegroting: ondanks tekorten nog ruimte voor ontwikkeling EdeEde StadEDE De programmabegroting van Ede werd donderdagavond met de stem van Stephan Nijenhuis (D66) tegen, aangenomen door de gemeenteraad. In de begroting wordt gekeken naar de financiële situatie voor de komende vier jaar. Het beeld is dat er, ...

5 x weekend vieren in Ede - indebuurt

indebuurt5 x weekend vieren in EdeindebuurtEr staat een vers weekend voor de deur en Sint is onderweg naar Ede. Heb je tussen al die decembervoorbereidingen door wel tijd gehad om te kijken wat er allemaal te doen is in Ede dit weekend? Voor de zekerheid hebben wij voor jou een lijstje gemaakt.

Nabetaling vrouwenopvang valt lager uit | Ede Stad - Ede Stad

Ede StadNabetaling vrouwenopvang valt lager uit | Ede StadEde Stad[EDE] Nijkerk gaat 240.000 euro nabetalen aan de gemeente Ede voor de Vrouwenopvang. Dat is aanzienlijk minder dan de 720.000 euro die in geding was.en meer »

Basisschool in Ede gaat voor energieneutraal gebouw - Omroep Gelderland

Omroep GelderlandBasisschool in Ede gaat voor energieneutraal gebouwOmroep GelderlandEDE - Basisschool De Vuurvogel in Ede gaat van het aardgas af. De gemeente Ede heeft de school aangemeld voor een proef waarin oudere schoolgebouwen gasloos gemaakt worden. Er mogen tien scholen uit heel Nederland meedoen aan deze proef, ...Basisschool De Vuurvogel gaat voor energieneutraal gebouw ...Omroep EdeVrijeschool de Vuurvogel in Ede wordt aardgasvrij | Ede StadEde Stadalle 6 nieuwsartikelen »

Sinterklaasjournaal Ede (5): Als het maar goed komt... | Ede Stad - Ede Stad

Ede StadSinterklaasjournaal Ede (5): Als het maar goed komt... | Ede StadEde Stad[EDE] Sinterklaas zet komende zaterdag 17 november voet op Edese bodem en in aanloop daar naar zenden EdeTV en EdeStad.nl dagelijks het ...Het Edese Sinterklaasjournaal vanaf vandaag om 16.00 uur bij EDE TVOmroep Edealle 6 nieuwsartikelen »

Einde Expeditie voor Bennekomse Stijn Fransen

Wie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks in vier thema’s terug op Expeditie Robinson. Deze donderdag was het einde expeditie voor Stijn Fransen uit Bennekom.

Gun elkaar de ruimte

Tamara Franken uit Ede is boodschappen aan het doen in de Edese Stadspoort. Dat kopen doet ze heel bewust.

Wageningen bolwerk van kringloopwinkels

WAGENINGEN - De christelijke hulporganisatie Woord en Daad heeft donderdagmiddag een nieuwe kringloopwinkel geopend aan de Grintweg in Wageningen. De winkel is gevestigd in het bedrijfspand van de vroegere witgoedhandel Jan van den Brink.

Ede wil draaistoelschommel op Marktplein

EDE - Het nieuwe marktplein in Ede is voor veel Edenaren een nieuwe plek om lekker te kunnen zitten. Veel kinderen kunnen er spelen. Maar niet alle kinderen. En dus wil de Edese gemeenteraad een draaistoelschommel.

Pagina's

Als je haast hebt, kom je nergens
Chinees Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?