Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Normen en waarden


Rommel

Vrijwel iedereen die in de Zeeheldenbuurt woont heeft het hier erg naar zijn zin. Het is een prettige buurt waar mensen elkaar nog kennen en regelmatig een praatje met elkaar maken.

Toch zijn er altijd zaken waar wat aan verbeterd kan worden. Dit zijn meestal kleine dingen die een groot effect hebben op de omgeving en de bewoners.

Daarom vragen wij u, helpt u mee om onze buurt prettig en veilig te houden door bijv. afval in de daarvoor bestemde containers te gooien en niet op of rond de geluidswal, of bij een ander voor de deur, zoals helaas ook nogal eens gebeurt. Door de straat eens aan te vegen, de tuin te onderhouden, parkeren waar het toegestaan is, geen lawaai of overlast aan de buren te bezorgen, de hondenpoep op te ruimen, zeker als uw hond op de stoep poept. Gewoon rekening houden met elkaar.

Bij problemen van bijv. een kapotte lantaarnpaal, overlast of herrie van vissers, stoeptegels die ongelijk liggen tijdig buurtbeheer te waarschuwen. Het zijn allemaal kleine dingen met een grote opbrengst.

Helpt u ook mee, dan blijft het voor ons allen een fijne buurt!!

Meldpunt buurtbeheer: (0318) 68 06 60

Bronnen:

  • Nieuwsbrief Zeeheldenbuurt
  • De afbeelding is van een ansichtkaart uitgegeven door gemeente Ede in kader van het project "Je normen hebben waarde".


_______

Een intieme relatie is een relatie waarin je jezelf kunt zijn.
Deepak Chopra