Toe aan verkoeling? Kom een ijsje halen!

Op vrijdagmiddag 31 mei staat de gemeente samen met EnergieSamen Foodvalley van 15:00 uur tot 20:00 uur in het Slijpkruikgebied bij de de Ruyterstraat om jou te informeren over het isoleren van je huis. Onder het genot van een lekker ijsje vertellen we je graag meer over de nieuwe isolatieaanpak van de gemeente Ede. Kom jij ook langs? We ontmoeten je graag!

Pijl-en Boogschieten voor jeugd 10-15 jaar op di 28 mei, aanmelden voor ma 27 mei 18.00

Op dinsdagavond 28 mei van 19.00-20.30u kun je meedoen met "Archery Tag". Met de Larp pijlen kan je veilig op elkaar schieten. Door de veiligheidsmaskers en de zachte pijlen hoef je je over de veiligheid geen zorgen te maken. Deze variant is weer eens wat anders dan paintball en spannender dan lasergame. We beginnen met oefenen op schietschijven daarna doen we een spel waarbij je veilig op elkaar kunt schieten.

Kindermiddag glas beschilderen en graveren

Woensdagmiddag 22 mei kun je een glas of een potje beschilderen of graveren met een graveerpen.Er zijn glazen en potjes beschikbaar, maar he kunt ook zelf een mooi glas meenemen.

Als je klaar bent of zijn er allerlei leuke spelletjes om te spelen en om aan mee te doen, zoals kegelspel, ringwerpen, pong voetbal en andere balspelen.

Het wordt waarschijnlijk goed weer, dus we kunnen lekker buiten aan de gang, bij de driehoek Ruijsstraat, Bitterstraat, Hendrik Stafweg. Als het toch gaat regenen, kunnen we in het Eigen Gebouw op Bettekamp 29 terecht.

Een uurtje bewegen op maandag 27 mei

Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Nationale Beweegweek (27 mei – 31 mei) voor ouderen.

We gaan een uurtje lekker bewegen met verschillende materialen. Voor de materialen wordt gezorgd. Het gaat om veelzijdige bewegingen en coördinatie-oefeningen.

Kom op maandag 27 mei naar het grasveld tussen Bitterstraat, Hendrik Stafweg en Ruisstraat. We starten om 15.00 uur!

Sportbieb Box

Sportbieb Klaphek: Sinds april 2024 is de Klaphek een Sportbieb rijk. In de garagebox aan de St. Hubertus is allerhande materiaal aanwezig voor sport en spel.

Team Buurtzorg zoekt kantoorruimte

Team Buurtzorg Ede NoordWest (u heeft ons vast wel eens zien fietsen in de wijk!) zoekt z.s.m. een ander kantoor, bij voorkeur in of vlak bij de Zeeheldenbuurt. We zoeken een eigen ruimte van ongeveer 25 m²  met (gebruik van) toilet en keukentje. We zullen er vooral op werkdagen tussen 11 en 16 uur aanwezig zijn en verder incidenteel. 
Weet u iets of heeft u een ruimte beschikbaar; laat het ons weten! 
Tel  06-13659661, Mail:  edenoordwest@buurtzorgnederland.com

Stenenmozaiek geplaatst op Slijpkruikgebied

De stenenmozaïek met stenen die door kinderen zijn geschilderd tijdens de zomaar-avonden van verleden jaar is verleden week geplaatst op het Slijpkruikgebied bij de speelplaats. De stenen zijn met tegellijm gelijmd op grote stoeptegels van 40x60cm en gevoegd met voegmiddel voor buiten. De tegelmozaïek was al enige maanden geleden gereed gekomen, maar wachtte nog op plaatsing door de gemeente. Dat is inmiddels gebeurd.

Historische buurtwandeling Zeeheldenbuurt op ma 22 april

Op maandagavond 22 april organiseert de Ver. Zeeheldenbuurt een historische rondwandeling. Het evenement begint om 19.00u in het Eigen Gebouw op Bettekamp 29 met een presentatie van oude foto's van de buurt en de vergelijking met nu.

Aansluitend lopen we door de buurt en vertellen wat er zoals is veranderd, afgewisseld met wetenswaardigheden over gebeurtenissen en bewoners. De wandeling duurt ca 1,5 uur en eindigt rond 21.00u

Abonneer op