Kindermiddag met auto's, vliegtuigen, bootjes en andere voertuigen maken

Wil je ook een zelfrijdende auto, een vliegtuig die kan vliegen, een raket die je kunt lanceren, een luchtballon of een mooie boot maken? Kijken wie  het hoogst of het verst komt of het mooiste ontwerp heeft?

Kom dan woensdagmiddag  naar het Eigen Gebouw op Bettekamp 29.

Datum: wo 7 juni 15.00-16.30u

 

 

Open tuinen route: ook je tuin open stellen?

Op zaterdagmiddag 17 juni van 13.00-17.00u is er een open tuinenroute in de Zeeheldenbuurt. Wil je meedoen en je tuin openstellen? Meld je dan aan uiterlijk 5 juni! Als je vragen hebt over de deelname kun je ook contact opnemen. Het thema voor dit jaar is bomen in de tuin. Heb je een bijzondere boom of een boom met een verhaal laat het dan weten dan krijgt hij speciale aandacht. Geen boom in de tuin? Ook dan kun je meedoen!

Historische buurtwandeling op wo 7 juni

Op woensdag 7 juni organiseert de Ver. Zeeheldenbuurt een historische buurtwandeling. We starten in het Eigen gebouw op Bettekamp 29. Daar houden we een presentatie met oude foto's. Daarna lopen we samen door de buurt en houden stil bij diverse plekken met een verhaal en luisteren naar de eigen verhalen van deelnemers.

Datum: wo 7 juni 19.00-21.00u

Start: Eigen Gebouw op Bettkamp 29

Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden

Koffie met intuïtief tekenen en schilderen op vrijdag 9 juni 10-12.00u

Je hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen om te tekenen of schilderen. Vrijwel iedereen kent vast die momenten dat je tijdens een bijeenkomst of telefoongesprek gedachteloos tekeningetjes maakt Je laat zonder veel te denken je potlood of pen spelen met papier. Tijdens deze koffieochtend gaan we hiermee aan de slag. Een mooi resultaat is natuurlijk altijd meegenomen, maar het is niet het hoofddoel en ook niet wat anderen er van vinden. Het doen zelf is belangrijk: het plezier, de  rust, de energie die het geeft, de inspiratie die het brengt etc.

Kindermiddag dromenvanger, muur of raamhanger maken op wo 31 mei

Je kunt deze keer een mooie dromenvanger, muur of raamhanger maken van katoen, kralen, schelpen en veren

Je kunt natuurlijk ook kleuren, puzzelen of een spelletje doen.

In mei en juni zijn er wekelijks activiteiten voor kinderen op woensdagmiddag.

Ideeën en suggesties voor activiteiten zijn van harte welkom

Datum: wo 31 mei 15.00-16.30u

Locatie: Eigen Gebouw, Bettekamp 29

Introductie Lacrosse voor de jeugd (10-15jr)

Kom jij ook meedoen met de snelste sport op twee benen? Van oudsher wordt Lacrosse gespeeld door de indianen maar tijdens de sovjet unie is een variant van de sport ook overgewaaid naar Tsjechië. Vorig jaar heeft Iepe Bouw meegespeeld in de competitie van Český Lakros en heeft hij sticks meegenomen om het met jullie te spelen.

Datum: wo 31 mei 19.00-20.30u

Locatie: Voetbalveld Slijpkruikgebied (bij de Ruyterstraat)

Hoe goed is jouw pensioen?

Bijeenkomst KBO-Ede over nieuwe pensioenwet op 31 mei
 
KBO-Ede geeft woensdagavond 31 mei een voorlichting over de nieuwe pensioenwet.
Het bestuur nodigt jong en oud uit aanwezig te zijn bij de voorlichting over de nieuwe pensioenwet. Een deskundige medewerker van het FNV op het gebied van de nieuwe pensioenwet en de wijzigingen op dat gebied zal uitleg geven. Uiteraard zal hij graag alle vragen beantwoorden. Een eerder aangekondigde bijeenkomst moest wegens ziekte vervallen.

Koffie met voorjaar in de tuin op vrijdag 12 mei

Onder het genot kopje koffie of thee praten we over waar we het meeste van genieten in het voorjaar, in je eigen tuin of in de omgeving. Neem iets mee (of een foto daarvan) dat voor jou het beste het voorjaar aangeeft. Alvast iets meenemen voor de plantenruilbeurs op za 13 mei mag ook.

Datum: vrij 12 mei 10.00u-12.00u

Locatie: Eigen Gebouw, Bettekamp 29

Organisatie: Ver Zeeheldenbuurt

Wilt u worden opgehaald?  Bel 06-46054516

 

Abonneer op