Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuwe bomen Veldhuizerweg en Noël Bakerstate

Binnenkort start de firma Vaarkamp, in opdracht van de gemeente Ede, met het vervangen van de wegbeplanting aan de Veldhuizerweg en de Noël Bakerstate.

Veldhuizerweg

De bomen (Essen) veroorzaken veel overlast voor zowel omwonenden als de gemeente. De wortels groeien in de riolering en het trottoir en asfalt wordt op veel plaatsen door de wortels opgedrukt. De Essen worden zo spoedig mogelijk vervangen door Amberbomen.

De werkzaamheden starten op maandag 4 december. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verwijderen van de oude bomen duurt ongeveer twee dagen. De totale werkzaamheden nemen ongeveer een week in beslag. Tijdens de werkzaamheden is de Veldhuizerweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor aanwonenden blijft de weg wel toegankelijk.

Aansluitend aan het vervangen van de wegbeplanting worden de trottoirs aan de Veldhuizerweg vernieuwd. Deze werkzaamheden gaan, afhankelijk van de weersomstandigheden, enkele weken duren. De Veldhuizerweg is dan gewoon toegankelijk, de overlast voor bewoners proberen we tot een minimum te beperken.

Noël Bakerstate

Na het vervangen van de bomen aan de Veldhuizerweg wordt ook de wegbeplanting aan de Noël Bakerstate vervangen. De vruchten van de perenbomen veroorzaken veel overlast voor de omwonenden. In plaats van de perenbomen worden Magnolia's aangeplant. 

Voor vragen over de bomen kunt u contact opnemen met Eric Maten telefoon 06-52091518 of

Peter Peters telefoon (0318) 439760. Voor vragen over de trottoirs kunt u contact opnemen met Rikus Schut telefoon 06-52480550.

Bron: Gemeente Ede 

 

Het is niet alles goud wat er blinkt
Nederlands Spreekwoord