Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Megaspektakel aan Bettekamp: bijzondere dag


Megaspektakel 2006Zoals de meeste van jullie zullen hebben gezien (of anders hebben gehoord) heeft Youth for Christ Ede i.s.m. diverse Edese kerken het Megaspektakel gehouden op het grasveld en directe omgeving aan de Bettekamp.

 

 

Het was voor ons in alle opzichten een bijzondere dag. De maand augustus 2006 staat te boek als de natste maand ooit. Zoveel regen is er nog nooit gevallen. Toch hebben wij deze dag geen enkel druppeltje regen gevoeld. De reacties van de jongeren waren heel positief. Ze konden zichtbaar genieten van de activiteiten. Ze konden: boogschieten, quadrijden, wandklimmen, kratjestapelen, Panna KO, snacken en genieten van verschillende bands. Rachid heeft het Panna KO gewonnen door met vette moves zijn tegenstanders flink te dollen.

 

Megaspektakel 2006Niet alleen de jongeren reageerden enthousiast, ook de mensen uit de wijk hebben positief gereageerd. Van veel mensen die langs kwamen kregen we complimenten over deze activiteit. De vraag van velen was dan ook of het volgend jaar weer zou plaatsvinden. Nou, hiervoor willen wij ons in ieder geval gaan inzetten. We zullen in ieder geval weer elke vrijdagavond met de voetbalkooi te vinden zijn bij het skatepleintje aan de Bettekamp. Heb je vragen en/of opmerkingen of wil je gewoon ’s kijken, kom vooral langs !!!

Meer foto's vind je in het fotoalbum Zeeheldenbuurt

Als je reist besef je hoeveel je thuis hebt (en omgekeerd).
Bert Alkemade