Meer over verkeer

Er wordt flink gewerkt aan de wegen, dat moet veel Edenaren opgevallen zijn. De rotonde Proosdijerveldweg is inmiddels volledig te gebruiken, maar de Proosdijerveldweg zelf is nog gestremd voor alle verkeer. Klik op 'Lees meer hieronder'!

Ook op de Verlengde Blokkenweg blijft de aannemer actief, dus ook daar geen doorgaand verkeer. De Noorder Parallelweg is voor auto's bereikbaar tot vlak bij (maar niet naar) de Hakselseweg. Fietsers riskeren hier in een gat te vallen! U bent maar gewaarschuwd. Fietsers kunnen ook nog niet volledig gebruik maken van de rotonde Klaphekweg - Veenderweg. Deze rotonde is al een week voor automobilisten toegankelijk. Fietsers die de route Hakselseweg - Frankeneng over het spoor volgen doen dit op eigen risico. Voor auto's is dit absoluut niet toegestaan en ook niet mogelijk. Ook het spoorpad is voor fietsers geen optie. Deze lijst sluiten we dan af met de mededeling dat voor fietsers en auto's de voorrangsregels op het Rozenplein zijn veranderd. De gemeente heeft er (nog) geen bord bij geplaatst dat de verkeersregels hier zijn veranderd.

Voor alle werkzaamheden aan de weg (ook in Ede) kunt u regelatig de website van de provincie Gelderland raadplegen. Deze infomatie vindt u hier. Veel succes met het vinden van een sluiproute.