Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Nieuwsbrief ontvangen?

U bent hier

Dringende oproep

Beste Wijkbewoners,

Als u deze website of de krant volgt dan weet u dat in 2015 een begin wordt gemaakt met de aanpassingen aan het spoor. De meest recente gegevens vindt u hier.

De rails zal voorzien worden van rubberen dempers en er komt een geluidsdempende muur van ongeveer 1 meter hoog langs het spoor aan de zijde van de Noorder Parallelweg. Vooralsnog zal de groenstrook blijven bestaan. Klik hieronder op 'lees meer'.

In 2015 zal ook begonnen worden met de bouw van de autotunnel die de Hakselseweg zal gaan verbinden met de Frankeneng. Hierdoor zal er ernstige verkeersoverlast zijn, want hoe gaat de aannemer die tunnel nu bouwen zonder bijvoorbeeld de uitritten van de woningen aan de Hakselseweg te blokkeren of de Noorder Parallelweg af te sluiten.

Zeker is dat de verkeersdruk de wijk in en uit over de Jachtlaan en de Spinderweg zal toenemen.

Oproep: Wie heeft er goede ideeën over oplossingen voor dit probleem en wie weet waar allemaal rekening gehouden moet worden?

Wordt er in 2015 glasvezel ergens aangelegd? Loopt er een riool in de tunnelzone, zijn er vrachtauto's die anders het industrieterrein De Hoorn niet op kunnen? Laat het a.u.b. weten!

Zoeken is altijd speuren naar dat wat er al is. En denken dat het ergens anders te vinden is.
Tony Parsons

Wisselijst

Het Weer

meer weer