Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Burgemeester Robbertsen opent Koninginnedag in Ede-West

Burgemeester R.C. Robbertsen van Ede opent dit jaar in bijzijn van zijn echtgenote Koninginnedag 2006 op zaterdag 29 april in speeltuin De Korenbloem aan de Korenbloemlaan in Ede-West. De speeltuinvereniging heeft een uitgebreid feestprogramma opgezet.

Sinds 2004 geeft burgemeester Robbertsen het startsein voor de viering van Koninginnedag op een specifieke plek in de gemeente Ede. Na Maandereng (2004), Veldhuizen-B (2005) is nu Ede-West aan de beurt. Het feestprogramma begint om 09.00 uur en gaat door tot 15.00 uur.

De officiële opening begint om 10.30 uur met het zingen van het Wilhelmus, een toespraak van burgemeester Robbertsen, de uitreiking van de prijzen voor versierde fietsen door burgemeester Robbertsen en het oplaten van ballonnen.

De speeltuinvereniging, die 52 jaar bestaat en circa 225 leden telt, vervult een belangrijke rol in de wijk. Niet alleen de jeugd, maar ook hun ouders en andere buurtbewoners komen samen in gebouw De Korenschoof. Voor dit jaar staat de renovatie van de speeltuin op stapel.

Bron: Gemeente Ede


Als je hoofd verbonden is met je hart kunnen je handen en voeten de meest wonderlijke dingen doen
anoniem