Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Gemeente Ede sluit erfpachtcontract met scoutinggroep Tarcisius

Scoutinggroep Tarcisius heeft officieel de beschikking over haar nieuwe terrein aan De Bosrand. De gemeente Ede heeft een 30 jarig erfpachtcontract afgesloten met de scoutinggroep in combinatie met een recht van opstal.

Tarcisius heeft inmiddels een nieuwe ‘blokhut’ gebouwd op sportpark De Bosrand  als onderkomen voor haar spelgroepen.

Omdat de infra-structuur (onder andere nutsvoorzieningen voor gas, water en elektra) van sportpark De Bosrand verouderd is en absoluut onvoldoende voor alle huidige voorzieningen op deze plek (hockey op 2 kunstgrasvelden met volledige verlichting, tennis (3x) op kunstgras met verlichting en nu dus ook scouting Tarcisius) is besloten deze voorzieningen te moderniseren. Uit kostenoverwegingen is het belangrijk om dat in één keer te doen. Dat heeft helaas tot enige vertraging geleid, waardoor Tarcisius langer dan gewenst op zijn nutsvoorzieningen heeft moeten wachten. Inmiddels is er een tijdelijke oplossing voor de elektra gevonden; gas en water zullen binnen 5 à 6 weken aangesloten worden.

De gemeente Ede heeft gezorgd voor een tegemoetkoming voor Tarcisius, waardoor de groep het nieuwe onderkomen wel heeft kunnen droogstoken. Binnenkort kunnen daarom alle spelactiviteiten verkassen naar de nieuwe stek.

Bron: persbericht gemeente Ede

 

Of kunst nu voortkomt uit barbaarse grofheid of uit verfijnde gevoelens, zij is volmaakt in vitaal.
Goethe