Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Aardbeienplukken bij seniorenuitje Indische Buurt

Afgelopen woensdag was ivm de zomervakantie de laatste activiteit voor en met de senioren van Koffieluitjes Indische Buurt.
Op de planning stond aardbeien plukken bij Zorgboerderij 't Paradijs in Barneveld. Vorig jaar hebben wij al een keer een bezoek gebracht aan deze prachtige boerderij en het was weer heerlijk terug komen. Nadat we om 10.00 de busjes instapten vertrokken we richting Barneveld. Daar aangekomen werden we opgevangen door een medewerker waarna we naar de aardbeienvelden gingen. Onderweg zagen we pas geboren varkens en alle heerlijke groenten die ze er verbouwen, onze senioren genoten van alles wat er te zien was.

We kregen een interessante rondleiding/uitleg over de diverse soorten aardbeien en na de uitleg konden we aan de gang. De uitgelegde technieken werden uitgeprobeerd (hoe pluk je nou goed een aardbei) en de bakjes stroomden vol. Het zonnetje maakte het compleet. Nadat iedereen zijn of haar bakje vol had, gingen we aan de koffie met een heerlijke zelfgemaakte Paradijs koek. Deze koek is een echte aanrader en werd weer heerlijk genuttigd!

Er werd heerlijk gekletst in het zonnetje met elkaar. En toen was het weer tijd om de busjes in te gaan richting huis. Wederom een heerlijke dag samen! En allemaal gezond aan de aardbeien!

 

 

Aardbeienplukken 6 juli.jpg

Een leider is op zijn best als het volk nauwelijks weet dat hij bestaat.
Lau-Tse