Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Eerste steenlegging eerstelijnscentrum 'Beatrixpark'

In het Beatrixpark aan de Willem de Zwijgerlaan wordt gebouwd aan een eerstelijnscentrum. Woensdag vond de officiële eerste steenlegging plaats door één van de omwonenden, de heer E. Westerik, en werd de naam officieel bekend gemaakt door de heer J. Blom (voormalig voorzitter van de huurdersvereniging).

De nieuwe naam 'Eerstelijnscentrum Beatrixpark' past goed thuis in de wijk Beatrixpark waarin veel straatnamen vernoemd zijn naar leden van het koninklijk huis en hun voorvaderen. Vele omwoners waren bij de feestelijke gebeurtenis aanwezig en zien nieuwsgierig uit naar de verdere bouw van het pand. De verwachting is dat medio februari 2008 de officiële opening zal plaatsvinden. Naast Kruiswerk West-Veluwe zullen ook andere disciplines in het gebouw deelnemen, zoals huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, apotheek, maatschappelijk werkers.
Kruiswerk West-Veluwe is een regionale thuiszorgorganisatie die mensen van alle leeftijden diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn biedt. Cliënten kunnen gebruikmaken van deze ondersteuning, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren.
Bij Kruiswerk West-Veluwe vinden zij alle zorg onder één dak: huishoudelijke verzorging, verpleging en verzorging, jeugdgezondheidszorg, diëtetiek, ergotherapie, cursussen, diensten aan huis, welzijn ouderen, woonzorghuis Eureka, verpleeghulpmiddelen en zorgwinkels. Kruiswerk West-Veluwe biedt deze diensten aan in gemeenten op de West-Veluwe: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel en Wageningen. Kruiswerk West-Veluwe is door een fusie in 2006 een zelfstandige werkmaatschappij geworden van de Stichting Philadelphia Zorg.

 

Bron: www.edestad.nl

Geen enkele uitvinding hoe briljant ook, kan het wezenlijke element van verbeelding vervangen.
Edward Hopper

Agenda

27/10/2021 - 19:30 Mozaieken in het Eigen Gebouw
01/11/2021 - 19:30 Gevelstenenworkshop
08/11/2021 - 19:30 Gevelstenenworkshop