Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Speeltuin de Korenbloem totaal vernieuwd.

Speeltuin De KorenbloemSpeeltuin De Korenbloem

In mei 2005 ontstonden bij het huidige bestuur de plannen om de enigszins verouderde speeltuin te renoveren. Er was een budget van € 7000,00.

Door speeltoestellen fabrikant Nijha werd een plan ontwikkeld. Uitvoering zou bijna € 100.000,- gaan kosten. Dat werd een hele uitdaging !!

Werving van fondsen en sponsors moest beginnen. Door bijdragen van de gemeente Ede, samenwerkende fondsen buitenspelen, Idee in uitvoering en andere fondsen en sponsors zoals zelfstandige ondernemers, was het benodigde geld eind 2006 binnen.

Er werd gestart met het maken van plannen voor de uitvoering. Goede samenwerking tussen de speeltuinvereniging en gemeente Ede zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep.

De plannen werden gemaakt met dhr. Verhagen, de buurtbeheerder Paul Zoeteman en van het bestuur door Tom Rem en Anne Heikamp en beheerder Jan Bakkenes. Deze plannen werden op een voortreffelijke wijze door Henk van Ruiswijk, de uitvoerder, uitgewerkt.

Speeltuin de Korenbloem

Na 4 weken was de speeltuin geheel opnieuw ingericht met nieuwe speeltoestellen waaronder prachtige trampolines en een uitdagende zandspeeltafel, Maar daarnaast nog veel meer !!

Ook de groenvoorziening en de bestrating zijn flink onder handen genomen . Een prachtig trapveldje is er ingezaaid.

Kortom: er is een unieke, veilige speelplaats waar van maandag tot vrijdag dagelijks onze beheerder Jan Bakkenes aanwezig is .

Op 30 april volgt de officiële opening en vanaf die dag zal onze nieuwe verenigingsvlag weer in top wapperen !!

Anne Heikamp

Secretaris speeltuinvereniging “de Korenbloem”

 

Wie anderen overwint is sterk, maar wie zichzelf overwint is oppermachtig
Lau-Tse

Nieuwsbrief ontvangen?