Op vrijdag 12 organiseert de Zeeheldenbuurt een zomaar-avond op het Slijpkruikgebied bij de Ruyterstraat met spelletjes en s

Op maandag 27 mei waren zo’n 20 senioren in het kader van de Nationale Beweegweek een uurtje actief op het veldje tussen Bitterstraat, Hendrik Stafweg en Ruisstraat.

Deze koffieochtend kun je na de koffie en de thee aan de slag met het maken van een windvanger met diverse materialen We laten ook verschillende mogelijkheden en voorbeelden zien.

Woensdagmiddag 3 juli kun je in een leuke  windvanger maken, met bamboe, stokjes, blikjes, kraaltjes en schelpen.

Basisschool De Lettertuin nodigt alle senioren uit de Zeeheldenbuurt uit voor een gezellige, muzikale middag op vrijdag 5 juli.

In de Zeeheldenbuurt moet de riolering vervangen worden. Dat is aanleiding om de inrichting van de buurt flink aan te pakken.

Kom ontdekken wat het bruisende stadscentrum van Ede zoal te bieden heeft.

Op vrijdagmiddag 31 mei staat de gemeente samen met EnergieSamen Foodvalley van 15:00 uur tot 20:00 uur in het Slijpkruikgebied bij de de Ruyterstraat om jou te informeren over het isoleren van je huis. Onder het genot van een lekker ijsje vertellen we je graag meer over de nieuwe isolatieaanpak van de gemeente Ede. Kom jij ook langs? We ontmoeten je graag!

Op maandag 27 mei waren zo’n 20 senioren in het kader van de Nationale Beweegweek een uurtje actief op het veldje tussen