Klaphek

Je eigen tuin verbeteren

Wil je je eigen tuin verbeteren? Dan zijn er mogelijkheden om hier hulp voor te krijgen. Stel dat je een voortuin hebt met alleen maar tegels. Er is best iets te bedenken om de tuin mee te vergroenen.
Denk eens aan het klimaat. Een groene tuin is in de zomer zeker 2o C koeler en in de winter meestal warmer dan een kale tuin. Help ook mee aan een beter klimaat. Er is met het water van regen best veel te doen, zodat je minder hoeft te sproeien. Zo zijn er veel meer ideeën die kunnen helpen jouw leefklimaat vrolijker, groener en beter te maken, voor nu en later.

Kruipruimte 5-kamerwoningen

Alle 5-kamerwoningen in de Klaphek hebben ermee te maken. De kruipruimten zijn vaak slecht geventileerd en de kwaliteit van het beton is matig. Woonstede heeft aan haar woningen inmiddels onderhoud gedaan (2020-2021). De meeste huurwoningen hebben zodoende meer ventilatieopeningen aan de voor- en achterkant van het huis. Daarnaast is er voorzien in een dikke laag piepschuimbolletjes (polystyreen) om te zorgen dat er niet zoveel vocht meer in de kruipruimte komt vanuit de grond en ter isolatie.

Abonneer op Klaphek