Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Activiteiten YfC/the Mall voor jongeren

Elke maandagavond (19.30 - 21.00) en woensdagmiddag (15.30 - 17.00) verzorgt YfC een panna kooi op het voetbalveldje bij de Sint Hubertus. Daar komen in de winterse kou elke keer gemiddeld 15 jongeren om samen zich warm te voetballen en te kletsen rond de kooi. Om de week is er een kookclub in buurtcentrum ‘De Kolk' en in januari gaat de meidenclub ook weer van start. Elke derde zaterdag van de maand wordt er nog een speciale activiteit georganiseerd. Dat kan variëren van een pannatoernooi of basketbaltoernooi tot een GPS-tocht of een survival middag op een andere locatie.
We verrichten ons The Mall werk met heel veel plezier in de Klaphekwijk en hopen op een geweldig nieuw seizoen met mooie activiteiten. Loop eens een keertje langs om te komen kijken bij een van de activiteiten.

Op de eerste en derde vrijdag van de maand staan we (19.30 - 21.00) met een pannakooi ook op het pleintje bij de Bettekamp. Op deze bekende ‘hangplek' zorgen wij vanuit The Mall voor een stukje ontmoeting, ontspanning en lekker sporten met elkaar. Met ingang van het nieuwe jaar starten we ook een AfterPannaParty. We zullen dan één keer in de maand (op de derde vrijdag van de maand) na 21:00 uur tot 22:00 uur samen komen in de Wissel (Bettekamp 99) waarbij jongeren kunnen komen om wat te drinken, snacken, kletsen, met de Wii op groot scherm spelen enz. Elke eerste zaterdag van de maand is er nog een speciale activiteit in de buurt of op een andere locatie.

Bezoek ook onze website: www.themallede.nl en www.yfcede.nl

Je moet de huid van de beer niet verkopen voordat je hem geschoten hebt.
Nederlands Spreekwoord

Agenda