Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Workshop Yin yoga met lig- en klankconcert.

Na een geslaagde eerdere editie wordt er op vrijdag 26 mei van 19.30 tot 22.00 uur weer een workshop Yin yoga met lig- en klankconcert gegeven bij Yoga & Massagepraktijk Sasana. De workshop is in handen van Yin yoga-docent Vera Develing van Connectyin. Het klankconcert, met o.a. klankschalen, wordt verzorgd door haar partner Bram van 'Bardo Flutes'

Yin yoga is een zachte en rustige vorm van yoga, waarbij het bindweefsel wordt gestimuleerd. Doordat de houdingen langere tijd in stilte worden aangehouden, kan er meer energie gaan stromen door het hele lichaam en vindt er tegelijkertijd een meditatieoefening plaats.

Meditatie in beweging. Een ontmoeting van en mét lichaam en geest.

Alle materialen zoals shiatsu-matten, dekens, kussens, bolsters, enz. zijn aanwezig. Je hoeft alleen een doek of badlaken mee te nemen. Draag gemakkelijke en warme (laagjes) kleding.

Wil je rustig het weekend in? Kom dan genieten van deze workshop Yin yoga en ontspannen tijdens het lig- en klankconcert.....

Datum: vrijdag 26 mei 2017. Tijd: inloop vanaf 19.00 uur. Start yoga 19.30 uur tot 22.00 uur.

Locatie: Stationsweg 60 te Ede.

De kosten voor deze workshop zijn € 25,00. Opgeven kan bij Saskia van Sasana Yoga, e-mail: info@sasana.nl of bellen: 06-18353087.

Zie ook: www.sasana.nl

Date: 
vrijdag, 26 mei, 2017 - 19:30
Toen God de man schiep, maakte Zij maar een grapje.
Yoko Ono

Nieuwsbrief ontvangen?