Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Verkoop handgemaakte producten Tesselschade op 9 november as.

Het Studiefonds Tesselschade is al 110 jaar actief in de regio Ede. Om vrouwen blijvend deze hulp te kunnen bieden, houdt de afdeling op donderdag 9 november a.s. een verkoop in Restaurant Buitenzorg. Tijdens deze verkoop is er een ruim aanbod van eigentijdse unieke handgemaakte producten op allerlei gebied. Producten voor interieur. lifestyle, kids en meer. Ook zijn er met de komende feestdagen in aantocht leuke cadeau’s en kerstartikelen. 

In 1907 vonden de eerste activiteiten plaats van Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) in de regio Ede. Met als doel het financieel ondersteunen van vrouwen bij hun studie. Nu 110 jaar later is dit nog steeds de belangrijkste doelstelling van de vereniging.

Nog maar ruim de helft van alle vrouwen in Nederland is economisch zelfstandig. De oudste vrouwenverenigingen in Ede en omstreken zet zich nog steeds in om dit percentage te verhogen. De vereniging is AL 110 jaar actief in de regio. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan het studiefonds van TAA bestemd voor vrouwen, het Betsy Perk Opleidingen fonds (BPO). Een fonds om hen bij studie te ondersteunen richting economische zelfstandigheid. Naast dit fonds is het in stand houden van handwerktechnieken één van de doelstellingen van de vereniging. Technieken die weer steeds meer in de belangstelling staan.

De artikelen van TAA komt u niet zomaar in de winkel tegen. Alle artikelen zijn met zorg vervaardigd door de handwerksters van de vereniging. TAA staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Uiteraard staat deze verkoop in het teken van de komende feestmaand. Belangstellenden zijn op 9 november tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens deze verkoop in Restaurant Buitenzorg aan de Amsterdamseweg 19 te Ede. 

Informatie over de vereniging vind u op de website van de landelijke vereniging www.tesselschade-arbeidadelt.nl.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Namens TAA afd. Ede en Omstreken

Lucia Broere-Maas

(voorzitter/Info & PR)

0318-616693

Date: 
donderdag, 9 november, 2017 - 10:00
Het vuurtje nog eens opstoken
Nederlands Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?