Vanwaar die herrie?

De wijk Klaphek is opgeschrikt door herrie sinds de bouwvakvakantie voorbij is. Er zal namelijk van augustus tot december 2018 gewerkt worden aan de renovatie van ruim 60 huurhuizen in opdracht van Woonstede. De hoofdaannemer is Van Dillen en als u iets wil regelen rond de werkzaamheden dan kunt u tijdens bouwvakuren terecht bij Jachtlaan 15.

Als u een soort stofzuigergeluid hoort, dan is dat een onderaannemer die de oude isolatie van piepschuim uit de muren zuigt of nieuwe isolatie van ander piepschuim juist weer in de spouw aanbrengt. Wordt u geconfronteerd met voortdurend lawaai, dan is dat waarschijnlijk van het verwijderen van de voegen bij de hoekhuizen. Met slijpmachines worden de voegen verwijderd.

Daarnaast zal er bij de woningen nieuw dubbelglas aangebracht worden, maar die werkzaamheden zijn niet zo storend als het slijpwerk. De woningen waarvan de bewoners daarvoor hebben gekozen krijgen ook dakisolatie. Dit gebeurt aan de binnenzijde van het dak, de pannen gaan er dus niet af.

De huurders hebben hier al meer gedetailleerde informatie over gekregen via Woonstede.

Tags