Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Theater: Zo normaal nog niet

Theater over psychische kwetsbaarheid Hoeveel gekheid past er eigenlijk op een stokje? 

Welkom in de wereld van psychische kwetsbaarheid en vooroordelen. Ondanks het feit dat er tegenwoordig meer gesproken wordt over psychische problemen, rust er nog steeds een taboe op. De theatermakers van Zo normaal nog niet stellen dit feit op humoristische wijze aan de kaak.
Zo normaal nog niet is een muzikale en beweeglijke voorstelling met liedjes, sketches en monologen waarin het thema psychische kwetsbaarheid centraal staat. Theatermakers Arno Setz en Annemieke van Westerloo onderzoeken wat er gebeurt als je te maken krijgt met psychische problemen; die van jezelf of die van een ander. En wat doet het met de familie, de omgeving, de maatschappij?
De acteurs ontregelen op aangename wijze de hoofden van het publiek en van zichzelf. Hoe normaal zijn de acteurs, hoe normaal zijn de toeschouwers? En wat is de norm voor normaal?
Voor iedereen die zich herkent in de DSM-5. Mocht je nog nooit van de DSM-5 gehoord hebben, dan moet je zeker komen! 

De hoogst vermakelijke voorstelling geeft een goed beeld van het leven met een psychische kwetsbaarheid en nodigt uit tot discussie. Die discussie bevordert de openheid waardoor stigma's wegvallen. 
De voorstelling is op donderdagavond 25 januari 20.00 in Boekhandel Het Paard van Troje, Grotestraat 87. Toegang €10,- (inclusief consumptie)

Date: 
donderdag, 25 januari, 2018 - 20:00
Veel vuur is niet altijd goed voor het koken
Afrikaans Spreekwoord