Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Privacy Verklaring

Ede-West.nl is een systeem voor wijk-en-buurtwebsites voor de wijken Ede-West en Ede-Oost in Ede. De domeinen ede-oost.nl, zeeheldenbuurtede.nl en beeldvandebuurt.nl zijn onderdelen van hetzelfde systeem.

De Redactie Ede-West is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens van zowel ede-west.nl, ede-oost.nl en zeeheldenbuurtede.nl zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Redactie Ede-West.nl respecteert de privacy van haar gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan haar verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met geldende wetgeving wordt behandeld. Er worden niet meer persoonsgegevens verzameld dan noodzakelijk.

De redactie van Ede-West.nl draagt er zorg voor dat persoonsgegevens voldoende worden beveiligd. Om verlies en onrechtmatige verwerkingen te voorkomen zijn passende technische en organisatorische maatregelen genomen. Mocht je vragen hebben over de beveiliging van jouw persoonsgegevens neem dan contact met ons op via redactie@ede-west.nl.

Contactgegevens:

Redactie Ede-West.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Redactie Ede-West.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.

Bij het bezoeken van de websites worden het gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en gebruikte internetbrowser verstrekt. Met het afhandelen van een vraag of verzoek worden de persoonsgegevens verwerkt die je actief aan ons verstrekt bij het invullen van het contactformulier of het verstrekken van gegevens per email of telefoon (hierbij kun je denken aan: naam, telefoonnummer en e-mailadres). Als je hebt opgegeven voor onze nieuwsbrieven, zul je die op je opgegeven e-mailadres ontvangen. Onderaan elke nieuwsbrief tref je een hyperlink waarmee je je eenvoudig kunt uitschrijven voor ontvangst van de nieuwsbrief.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Redactie Ede-West.nl verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het beveiligen van de website en het bieden van een betere gebruikerservaring
  • Verzenden van onze nieuwsbrieven
  • Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Voor het aanbieden van producten en diensten, zoals het lidmaatschap van een buurtvereniging.
  • Voor het vergaren van wijk-en buurtinformatie zoals wensen en meningen van bewoners.
  • Om je te informeren over wijzigingen op de website
  • Redactie Ede-West analyseert je gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het informatieaanbod af te stemmen op je voorkeuren.

Cookies

Een cookie is een bestandje dat met pagina’s van onze websites worden meegestuurd en door jouw browser (bijv. Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera) en op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers worden teruggestuurd. Ede-West.nl werkt ook wanneer je de cookies niet accepteert.

Sessiecookies

Met behulp van zogeheten sessiecookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website je hebt bekeken. Daardoor kan onze website zoveel mogelijk worden aangepast aan je wensen. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je de webbrowser afsluit.

Functionele cookies

Met behulp van een functionele cookies kunnen wij je herkennen bij een volgend bezoek aan onze website. De website kan daardoor speciaal op je voorkeuren worden ingesteld. Deze cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Functionele cookies worden niet gedeeld met andere partijen

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van de website door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze diensten blijven verbeteren.

Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Kijk voor meer informatie bij de Consumentenbond.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over je verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Delen van persoonsgegevens met derden

Redactie Ede-West deelt je persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. Redactie Ede-West blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Redactie Ede-West je persoonsgegevens niet aan andere derden.

  • Ede-West.nl maakt gebruik van analytische cookies via Google Analytics. Hierbij worden statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s en de verkeersbronnen anoniem via het Google-Analytics-account van Ede-West.nl verzameld.
  • Nieuwsbrieven worden verzonden met edewest.nieuwsmap.nl. Op het moment dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief wordt jouw e-mailadres automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde maillijst.
  • De email aan Redactie Ede-West.nl worden gehost by Xynta. Als je contact met ons opneemt via email of het contactformulier worden de betreffende mails opgeslagen op de servers bij xYnta.
  • De website en back-ups van de website worden eveneens gehost op de servers van Xynta.
  • Het technisch beheer van de website wordt uitgevoerd door Bert Alkemade Creatieve Interactie. Technische beheer omvat toegang tot alle gegevens op de website.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Redactie Ede-West bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van gegevens:

  • Accountinformatie: We bewaren je accountgegevens tot 2 jaar na je laatste actieve inlog. Daarna verwijderen we je account en de bijbehorende gegevens. Geplaatste berichten blijven op de website zichtbaar, maar onder een anonieme account.
  • Ingevulde webformulieren worden ten behoeve van de verwerking bewaard tot maximaal 3 maanden na inzending van het formulier.
  • Aanmeldingen voor nieuwsbrieven worden bewaard tot het moment van afmelding.
  • Mails die ontvangen zijn op basis van het contactformulier worden bewaard tot maximaal twee jaar na ontvangst.
  • Berichten van gebruikers die geplaatst worden op de website worden voor onbepaalde tijd bewaard. Op verzoek verwijderen we of anonimiseren we berichten.
  • De gegevens die verzameld worden door Google Analytics zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf op e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je grotendeels zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door ons organisatie. Je hebt ook het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je hebt ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de deze link.

Wil je je persoonsgegevens, inzien, corrigeren of laten verwijderen of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een verzoek naar redactie@ede-west.nl.

Volgens mij betekent het zoeken in de schilderkunst niets. Vinden dat is waarom het gaat.
Pablo Picasso