Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Inloopbijeenkomst veiligheid en doorstroming N224

In 2017 is de provinciale weg N224 tussen Ede en Arnhem aan de beurt voor groot onderhoud. In nauw overleg met de gemeente Ede onderzoeken we of het mogelijk is om met kleine ingrepen ook de veiligheid en/of de doorstroming te verbeteren.

Maatregelen die we in overweging nemen zijn onder meer het verbeteren van de keerlus, de fietsoversteek en het fietspad op de Kernhemseweg en het aanbrengen van middengeleiders op de Oude Arnhemseweg, Kreelseweg, Planken Wambuis en de Oude Reemsterlaan.

Inloopbijeenkomst op 19 januari

Voordat we aan de slag gaan, horen we ook graag uw mening over de voorgestelde inrichting van de weg. Provincie en gemeente organiseren daarom een inloopbijeenkomst waar we aan de hand van tekeningen met u van gedachten kunnen wisselen. U bent welkom op:

datum: donderdag 19 januari 2017

tijd: 19.00 – 21.00 uur

plaats: Restaurant Buitenzorg, Amsterdamseweg 19 in Ede

Het is niet nodig om u aan te melden en er is geen centrale bijeenkomst: u kunt binnenlopen wanneer het u schikt. Medewerkers van provincie en gemeente staan u graag te woord.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het project kunt u op werkdagen contact opnemen

met het Provincieloket van de provincie Gelderland, telefoon (026) 359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl www.gelderland.nl/provincieloket.

Date: 
donderdag, 19 januari, 2017 - 19:00 tot 21:00
Om te vliegen moeten we weerstand ondervinden
Maya Lin, 1959

Nieuwsbrief ontvangen?