Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Informatiebijeenkomst Power, veerkracht op leeftijd, op 13 oktober in Cultura

Veerkracht op leeftijd: Heb zin in en geef zin aan je eigen toekomst.

Ja echt! Want een toekomst heeft iedereen ongeacht je leeftijd. Natuurlijk zijn er verschillen tussen jong en oud, mogelijkheden, kijk op het leven, indeling van tijd. De opzet is dat senioren (vanaf ca. 55 jaar) in vijf workshops met elkaar thema’s - zoals zingeving, gezondheid, wonen, sociale contacten en activiteiten- bespreken die passen bij hun levensfase. Senioren leren met en van elkaar in een ontspannen sfeer. Je ontmoet nieuwe mensen. Er wordt je niet de les gelezen maar je denkt zelf actief na over de onderwerpen die aan de orde komen.

Heel vaak gaat dat over kiezen uit positieve/leuke dingen maar de minder leuke kant van ouder worden slaan we niet over. Vitaal en positief blijven. Wij van POWER noemen dat Veerkracht op leeftijd, de kracht om in een nieuwe situatie weer nieuwe dingen in het leven te ontdekken. Vergelijk ons maar met oude bomen, zij winnen aan kracht, veranderen ieder seizoen van kleur en krijgen steeds nieuwe takken.
Reactie van een deelnemer: POWER gaf mij overzicht, inzicht en uitzicht. 

Je bent welkom op de Informatiebijeenkomst op 13 oktober om 14.00 – 15.30 uur in Cultura, Molenstraat 45 (2e étage) in Ede. Bestemd voor mensen die zelf willen deelnemen en ook voor enthousiaste vrijwilligers die dit project in Ede verder willen (helpen) ontwikkelen en uitvoeren.

De 5 workshops vinden plaats in het najaar 2017 waarvan de eerste op 23 oktober.
Kosten totaal € 30,-- incl. thee/koffie.

Gilde Ede (www.gilde-ede.nl) voert het project POWER- Veerkracht of leeftijd uit. De workshops worden begeleid door getrainde en enthousiaste vrijwilligers. Meer info: www.powernederland.nl

Voor meer informatie en aanmelding kunt u mailen naar power@gilde-ede.nl of bellen met Anja van Rijswijk tel. 06-14481348. 

Date: 
vrijdag, 13 oktober, 2017 - 14:00
Geniet van het zijn, want zonder genieten ben je niet
Bert Alkemade