Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

indische buurt krijgt buurtwacht

Na de vele inbraken de afgelopen maanden in de Indische buurt hebben  bedacht ik dat een buurtpreventie team de vele inbraken in combinatie met de whatsapp groep zouden kunnen doen terug dringen en weg houden. Gezien ik nog niet een bewoner ben(zal zeer snel wel zo zijn) in de indische buurt zocht ik naar iemand die dat wel was en heb daarbij dhr van den Ham gevonden.

Ons doel is de criminaliteit in de vorm van inbraken te doen terug dringen danwel compleet uit te bannen en daarnaast een sociaal aspect te worden in de wijk.

Omdat er al een buurtpreventie actief was in oa de Indische buurt hebben we samen met hun en de gemeente een gesprek gehad waarin is besloten dat we een volledige samenwerking gaan vormen en t.z.t de behaalde successen met jongeren over te nemen. De gemeente wil ons van harte steunen in ons project en heeft dan ook toegezegd dat er diverse materialen via hun te regelen vallen en daar zijn we natuurlijk meer dan happy mee.

Wat nog in de planning staat is een gesprek met de wijkagent dhr Arendsen en eventueel nog iemand van de boa's, in dit gesprek worden de laatste puntjes op de i gezet en is het de bedoeling om eind maart begin april te starten met het team. De reden dat dit zo lang nog duurt heeft te maken met het feit dat er nog veel geregeld moet worden en dat wel goed gedaan moet worden. Geen half werk dus.

Wij hebben op social media en internet al het een en ander geregeld en we nodigen u dan ook uit een bezoekje te wagen op 1 van de pagina's en eventueel uw reactie achter te laten in het gastenboek op de website. de adressen als volgt: www.buurtpreventie-indischebuurt.nl , facebook: Buurtpreventie Indische buurt Ede, twitter: @bpt_indibuurt en buurtpreventie-indischebuurt@outlook.com

Ook vragen we nog uw aandacht voor het feit dat wij volop vrijwilligers zoeken om met het buurtpreventie team mee te lopen alsmede dat we enthousiaste en bereidwillige bedrijven zoeken om ons te sponsoren/steunen.

Met vriendelijke groet en bij voorbaad dank

 

Stephan Rou & Patrick van den Ham

 

Buurtpreventie Indische buurt Ede

We ontwerpen nieuwe woorden om iets over onszelf te ontdekken.
Charles Taylor