Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Huiswerkbegeleiding Somalische doelgroep opzoek naar vrijwilligers!!

Hallo,
Somalische Jongeren aan het woord:

Wij zijn 18 Somalische jongeren die huiswerkbegeleiding krijgen op de maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. De meeste van ons wonen nog maar net een paar jaar in Nederland en hebben vooral moeite met Nederlands en Wiskunde. Zou jij het leuk vinden om te komen helpen met ons huiswerk?

Aantal weken terug heeft straathoekwerker (Hüseyin Özta?) met een vertegenwoordiger van de Somalische groep een gesprek gevoerd. Hierin kwam concreet naar voren dat 15 tot 20 jongeren in de leeftijd 15- tot en met 17 jaar, van Somalische afkomst en woonachtig in Veldhuizen behoefte heeft aan ondersteuning op het gebied van onderwijs en invulling van vrije tijd.

Algemene doelstelling van het project is, ondersteuning bieden aan de Somalische jongeren, zodat ze niet verder afzakken in de samenleving. Naast aansturen op de talenten die de jongeren in zich hebben, is het gewenst dat de jongeren gaan leren talenten te ontwikkelen. Als begeleider sta je klaar om het proces te leiden en de jongeren aan te sturen in hun huiswerk.

Vind jij het leuk om jongeren te helpen bij hun wiskunde en Nederlands ( Basisschool,Havo,Mavo en VWO niveau) dan zoeken wij jou. De huiswerkbegeleiding vindt iedere maandagavond plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur. (Er wordt nog gekeken naar een tweede moment op de woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur)

Er is een vergoeding op basis van een vrijwilligerscontract.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Derk-Jan van Putten (0318-612022 lwtedewest@gmail.com) of met Hüseyin Öztas (06-45122270 hoztas@welstede.nl)

Als klap op de vuurpijl
Nederlands Spreekwoord