Groenweken: gratis bloembollen en korting op regenton

Het najaar een heel geschikte tijd is om aan de slag te gaan met je tuin. Daarom zijn het in oktober in Ede de Steenbreek Groenweken. Zo kun  je gratis bloembollen krijgen of een korting op een regenton.

Korting op regenton

Het najaar is een natte periode. En het is een goed idee om dat water op te vangen. Bijvoorbeeld met een regenton. Zo voorkomen we dat het water in het riool terecht komt. Gebruik het opgevangen water weer om uw planten water te geven. Meer informatie over het opvangen van regenwater vind je op deze pagina.

Wil je ook regenwater opvangen in een regenton? Van 12 tot en met 31 oktober krijg je € 35 op een regenton naar keuze. Download de coupon (pdf, 141 KB) en lever deze ingevuld in bij een van de onderstaande tuincentra:

  • De Driesprong - Ede Tuincentrum en Hoveniersbedrijf, Wekeromseweg 30, Ede
  • Harkes Tuincentrum, Klinkenbergerweg 29, Ede
  • TEGAPO, Apeldoornseweg 93b, Otterlo

Let op: bij deze actie geldt, één kortingsbon per huishouden.

Gratis bloembollen

Het najaar is een hele goede periode om bollen te poten. Daarom kun je van 13 tot en met 17 oktober gratis een zak bloembollen ophalen aan de kassa bij de onderstaande tuincentra. Geef hierbij aan dat je komt voor de bloembollen van gemeente Ede. Plant je de bollen nu, dan heb je in het voorjaar mooie bloemen die natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups aantrekken. Kun je genieten van de bloemen en tegelijkertijd helpen met de bestrijding van de rups. Bij deze actie geldt: één zak bollen per huishouden.

Deelnemende tuincentra:

  • De Driesprong - Ede Tuincentrum en Hoveniersbedrijf, Wekeromseweg 30, Ede
  • Harkes Tuincentrum, Klinkenbergerweg 29, Ede
  • Groencentrum en Hoveniersbedrijf De Bruine Meren, Apeldoornseweg 93a, Otterlo

Kijk voor meer informatie over een groene tuin op https://www.ede-natuurlijk.nl/groenweek