Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Geslaagde kerstactiviteiten Zeeheldenbuurt

De kerstactiviteiten in de Zeeheldenbuurt waren dit jaar zeer geslaagd. Na de leuke workshop kerstversieringen maken van begin december was er op vrijdag 16 december de "Zeeheldenbuurt in Kerstsfeer" en op woensdag 21 december een Kerstbrunch met aansluitend een kindermiddag.

De "Zeeheldenbuurt in Kerstsfeer" werd nu al voor de derde keer georganiseerd op het grasveld tussen de Bitterstraat en de Hendrik Stafweg. Dit jaar was het nog beter bezcoht dan vorige jaren met circa 90 bezoekers die zich uitstekend vermaakten. Het Trio Wilde Eend creeerde met vrolijke muziek en mooie verhalen een gezellige sfeer, waarin buurtgenoten gemakkelijk met elkaar in gesprek kwamen. De kerstbomen, de vuurkorven, de oliebollen en de gluwein deden de rest.

Kerstbrunch

In de week voor kerstmis was een Kerstbrunch georganiseerd waar 20 mensen op af waren gekomen die zich te goed deden aan alle lekkernijen die ingekocht of meegenomen waren. Verhalenvertelster Hannie Elstak vertelde daarbij het prachtige kerstverhaal van de nukkige keizer waar de deelnemers ademloos naar luisterden. Allen gingen zeer voldaan naar huis.

's Middags vertelde Hannie Elstak voor de kinderen een mooi kerstverhaal over een dorp dat zo ingesneeuwd was dat de Kerstman er niet kon komen.

Kerstbrunch 2016. Eerste deelnemers zijn er al terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de tafel.

Alles geloven is te veel, niets geloven is te weinig.
Duits Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?