Formeel einde

De Buurtvereniging Klaphek is jaren actief geweest. Tijdens die jaren heeft de vereniging zich sterk gemaakt om de wijk mooi, leefbaar en plezierig te houden. Zo is er jaren geijverd voor een 30 kilometer-zone, voor opknappen van de Sterpa vijver, verkeersdrempels op de Jachtlaan en diverse andere zaken. Er is dus best veel bereikt in die jaren. Dat er aan de St. Hubertus elke woensdag een Pannakooi stond was te danken aan JFC, maar de Buurtvereniging heeft er wel elk jaar aan bijgedragen. In 2014 echter bleek het lastig nieuwe bestuursleden te vinden en heeft de ledenvergadering toen besloten de zaak in slaap te laten vallen. Maar 29 juni aanstaande is de termijn van de slaap voorbij en wordt de vereniging formeel opgeheven.

Mocht u nog 5 mensen kennen en de Buurtvereniging weer leven in willen blazen dan moet dat dus vóór 29-06-2017. Anders sluit alles en het positieve budget verdwijnt.

Deze afdeling van de website wordt dus straks niet meer onderhouden onder verantwoording van de vereniging. Ede-West is al jaren zo vriendelijk de Kalphek informatie via hun site door te geven en daar was het bestuur erg dankbaar voor.

Tags