Fijne Kerstdagen en een prachtig 2019

Het einde van 2018 is in zicht. De kerstdagen staan voor de deur en de tijd van terugkijken op 2018 is gekomen.

Voor mij is 2018 een spannend jaar geweest. Na tien jaar gewerkt te hebben in Wijk bij Duurstede begon voor mij een nieuwe uitdaging om als wijkagent aan de slag te gaan in Ede.

Het was een jaar van nieuwe collega’s leren kennen, een nieuwe functie uitoefenen, nieuwe werkwijzen onder de knie krijgen.

Ik heb vanaf het begin geïnvesteerd om de wijken (Vogelbuurt, Indische Buurt, Zeeheldenbuurt en de Bosrand) en de inwoners te leren kennen. Daarom ben ik veelvuldig in de wijk aanwezig geweest. Met de auto, op de fiets en in de wijkpost.

Het afgelopen jaar heb ik diverse problemen aangepakt. Samen met u als inwoner of met mijn andere partners in de wijk. Als ik terugkijk op 2018 denk ik onder andere aan de serie brandstichtingen in afvalcontainers, de parkeeroverlast op de van Heemskerckstraat en bij CNS het Startpunt, de bijeenkomst voor de WhatsApp buurtpreventie en de vele gesprekken die ik voerde met inwoners naar aanleiding van meldingen.

In 2019 ga ik hier uiteraard mee verder.

Ik hoop dat u mij weet te vinden en dat de drempel om contact te leggen met mij zo laag mogelijk is. Meld het als u zaken opvallen in de wijken. U kent de wijk immers het beste!

U kunt mijn werkzaamheden volgen via Instagram (wijkagent_gerben_ede_west) en Twitter (wijkagentgerben). Volg mij zodat ik u als inwoner kan informeren als er dingen spelen in de wijk!

Ik wens u en uw dierbaren in elk geval hele fijne kerstdagen, een veilig oud en nieuw en een prachtig 2019.

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; }p.western { font-family: "Arial", serif; font-size: 9pt; }p.cjk { font-size: 9pt; }

Tags