Ede Vitaal binnenkort van start

Ede – Fit en gezond blijven dat wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar kan wel bevorderd worden. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken. Wie niet of weinig meer aan sport doet en eigenlijk wel (weer) wil gaan bewegen wordt van harte uitgenodigd mee te doen met Ede Vitaal.

Ede Vitaal is een project van Sportservice Ede dat zich richt op mensen van 55+ die graag vitaal willen worden en blijven. Plezier in het bewegen staat bij dit project voorop. Start is op dinsdag 28 en woensdag 29 januari met een fittest.

Je hele leven blijven sporten en bewegen geeft energie en draagt bij aan je fit voelen en gezond blijven. Zeker op wat hogere leeftijd is blijven bewegen van groot belang om gezondheidsklachten te voorkomen. Bij het programma Ede Vitaal van Sportservice Ede kunnen deelnemers op eigen niveau aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen. Het programma start met een vrijblijvende fittest. Deze test wordt uitgevoerd in samenwerking met Gezondheidscentrum Zuiderzorg en Medisch Centrum Veluwse Poort. Vervolgens bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een sport- en beweegprogramma. 

De fittest is gratis, het vervolgprogramma van 10 lessen kost €25,00. Een vergoeding van de kosten via de regeling “Ede Doet Mee” is mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.ededoetmee.nl.

Meedoen

Elke inwoner van Ede vanaf 55 jaar is van harte welkom om mee te doen. Digitaal opgeven kan op www.sportservice-ede.nl/edevitaal.

Meer informatie

Wie vragen heeft of meer informatie wil kan contact opnemen met Marieke Smeenk van Sportservice Ede via 06 - 51 56 20 75 of marieke.smeenk@sportservice-ede.n