CBR-Rijbewijskeuring voor senioren 75+ nu ook in Ede

CBR-Rijbewijskeuring.nl voor senioren 75+ komt vanaf 17 Januari 2020 ook in  Ede rijbewijs keuringen uitvoeren. Bij het CBR zijn grote achterstanden bij  het verlengen van het rijbewijs van senioren in de leeftijd van 75 jaar en ouder.

Minister van Nieuwenhuizen heeft op 13 juni de Tweede Kamer geïnformeerd  over de laatste ontwikkelingen en de ingezette maatregelen rondom de  doorlooptijden van medische beoordelingen bij het CBR.
Om te voorkomen dat mensen zonder geldig rijbewijs komen te zitten, geeft het CBR prioriteit aan klanten die tijdig begonnen zijn en waarvan het rijbewijs  dreigt te verlopen. Daarom adviseren wij klanten om hun Gezondheidsverklaring  direct nadat ze de brief van de RDW, per post of via Mijn Overheid, hebben ontvangen digitaal in te sturen. Dat scheelt tijd. Ook is het belangrijk om, als dit nodig is, de afspraak bij de keurend arts of medisch specialist snel te regelen. (bron CBR)

Nu kunt u terecht bij de keuringsartsen van CBR-Rijbewijskeuring.nl in uw eigen stad of buurt. Op de website cbr-rijbewijskeuring.nl kunt u een afspraak maken om zo snel mogelijk gekeurd te worden voor uw rijbewijs. De keuringen worden met ingang van 17 januari 2020, - één keer per twee weken -, uitgevoerd op locatie het Coachhuis, Galvanistraat 1, 6716 AE Ede.

Voor meer info kunt u ook altijd bellen met het algemene nummer van CBRK 085 2500
414.