Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Bijeenkomst Trafohuisje Slijpkruikgebied Woensdag 9 mei 20.15u

Het Trafohuisje op het Slijpkruikgebied aan het einde van de Ruyterstraat levert al langer ergernis op omdat het niet erg past in de omgeving en snel met lelijk grafitty worden bespoten.

Uit het overleg met de nutsbedrijven lijkt het nu mogelijk om daar iets aan te doen door bijvoorbeeld er een mooie schildering op de muren te plaatsen. Astrant (voorheen Poppodium Ede) heeft al op verschillende plekken in Ede voor een verfraaiing gezorgd door op trafohuisjes, muren en tunnels graffiti-schilderingen te laten plaatsen door professionele artiesten. Dat zou ook op het Slijpkruikgebied kunnen gebeuren. Zij zijn bereid om dat in overleg met de buurt te organiseren en hebben daar ook de middelen voor.

Uit een eerste consultatieronde met direct omwonenden blijkt dat het dan vooral zou moeten gaan om afbeeldingen met een natuurlijk karakter (dieren, landscheppen etc.) en met “natuurlijke” niet-schreeuwerige kleuren.

Op woensdagavond 9 mei willen we daar met alle geinteresseerden (omwonenden en gebruikers van het sljpkruikgebied) over praten. Ook ander ideeen en oplossingen zijn dan overigens welkom en kunnen worden ingebracht en besproken. Xander van Soelen van Astrant/Poppodium Ede zal dan aanwezig om een aantal voorbeelden te laten zien van wat mogelijk is. We kunnen dan samen richting geven wat wel en wat niet gewenst is en binnen onze buurt past.

U bent van harte welkom om hierover met ons van gedachten te wisselen. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan zijn uw opmerkingen per email ook van harte welkom.

Zeeheldenbuurt@ede-west.nl


Buurtcomité Zeeheldenbuurt

Reageer

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te zien of u wel of niet een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.
Honger eet door stenen muren
Nederlands Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?