Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Actief Buurtfeest in de Zeeheldenbuurt

Op zaterdag 6 juli van 13.00u-19.00u viert de Zeeheldenbuurt feest met gratis workshops, familie- theater, muziek, spelletjes en een buurtbuffet. Zo zal de professionele circusartiest Kiko workshops Slackline en Diabolo bieden en een familievoorstelling houden en verzorgt Yvonne van den Ham van Yvjes Knutselhoekje verschillende creatieve workshops. Er staat er een sluip-kruipwagen met een gangenstelsel van 25 meter, er zijn spelletjes, buurtverhalen en buurtinformatie. Verder is er muziek van de band TamarAcoustic en Jonathan van Vliet, een zanger uit de buurt. Tot slot kunnen buurtbewoners genieten van een buurtbuffet met gerechten meegebracht door buurtbewoners. Je kunt ook zelf een gerecht meenemen of 5 euro betalen om mee te kunnen genieten van alle lekkernijen.

Het evenement vindt plaats op het Banckertplein. Alle workshops en het familietheater zijn gratis voor buurtbewoners.<--break->

Programma

13.00-17.00u Doorlopende activiteiten

  • Sluip-kruip door een gangenstelsel van 25 meter

  • Creatieve workshops van Yvjes knutselhoekje

  • Diverse spelletjes

  • Buurtverhalen en buurtinformatie

  • Koffie, thee, frisdrank en wat lekkers

13.00u Workshop Slackline
Lukt het jou om te blijven staan op de slackline en naar de overkant te lopen? Of erop te gaan zitten, liggen, hurken, omdraaien, achteruit te lopen of te jongleren?

14.00u Workshop Diabolo

Leer opstarten, vaart maken, sturen en opgooien, vangen en de eerste trucjes. Voor wie de basis al kent zijn er meer trucs.

15.30u Familievoorstelling Kiko's Jongleer-show

Kinder- / familievoorstelling waarin Kiko jongleert met balletjes, kegels, diabolo's en Chinese bordjes op een stokje en met wat hulp kan toveren.

16.30-19.00u Muziek van TamarAcoustic en Jonathan van Vliet

Fijn in het gehoor liggende live muziek.

18.00-19.00u Buurtbuffet

Neem wat lekkers mee of betaal 5 euro om samen te genieten van alle meegebrachte lekkernijen. Aanmelden niet nodig, wel op prijs gesteld.

NB. Workshops en familievoorstelling zijn gratis.

Ver. Zeeheldenbuurt zeeheldenbuurt@ede-west.nl

Date: 
zaterdag, 6 juli, 2019 - 13:00 tot 19:00
Waar iemand gelukkig is, heeft een ander daarvoor gezorgd.
Engels Spreekwoord