Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

Regio FoodValley bezint zich op onderwijs en werk voor statushouders - Ede Stad

Ede StadRegio FoodValley bezint zich op onderwijs en werk voor statushoudersEde StadEDE Gemeenten in de regio FoodValley denken na over onderwijs en werk voor statushouders. In de periode tussen maart en juli, hebben de gemeenten Barneveld, Ede, Renkum, Scherpenzeel, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Wageningen ...en meer »

Ondanks alle waarschuwingen wensballon opgelaten in Veenendaal - 112 Ede

112 EdeOndanks alle waarschuwingen wensballon opgelaten in Veenendaal112 EdeVEENENDAAL - Wensballonnen worden regelmatig opgelaten. De wensballon is een lampion die, net als de heteluchtballon, werkt op het principe dat warme lucht stijgt. De lucht in de ballon wordt verwarmd door een open vlam die onder de ballon hangt.en meer »

Medewerker ingesloten in kleine ruimte achter pinautomaat

EDE - Ben je bezig met onderhoud aan een pinautomaat, valt de deur dicht en weet je jezelf ingesloten in een ruimte van 2 bij 3 meter. En dat net op een van de warmste dagen van het jaar. Het is maandagmiddag een monteur overkomen die aan het werk was aan de geldautomaat op de Bellestein in Ede.

Twee keer 5.000 euro voor skeelerbaan in Wageningen

WAGENINGEN - Zowel Menzis als de Rabobank heeft een cheque van 5.000 euro uitgeschreven om in park Noordwest in Wageningen een skeelerbaan te laten verrijzen.

Hoge functie voor Wageninger Johan Osinga op ministerie van Landbouw

WAGENINGEN Johan Osinga wordt directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk gebied bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Het bouwdorpenseizoen is begonnen, en wel in Ede

EDE - 83 kinderen zijn maandag begonnen aan het bouwdorp bij De Schuilplaats in Ede.

Dat nieuwe Marktplein in Ede, hoe werd dat nou zo mooi? Nou zo:

EDE - Edenaren vonden het oude marktplein het meest lelijke stukje van het centrum. En dus vroeg de gemeente de bevolking: 'Wat willen jullie dan?' Het geheel vernieuwde marktplein – ontworpen met gebruikmaking van de 400 ideeën die de Edese bevolking zelf heeft aangedragen – is al feestelijk geopend.

Evangelische gemeente heeft zonnepanelen

Sinds enkele weken heeft het gebouw van Evangelische gemeente De Schuilplaats zonnepanelen. ''Wij vinden het belangrijk om goed voor de aarde te zorgen en willen daar onze bijdrage aan leveren'', aldus Aart de Goede, voorganger. Op het gebouw liggen 100 zonnepanelen aangelegd door Alles op Groen. Een bedrijf uit Ede wat zonnepanelen levert.

Brand in stapel snoeiafval snel onder controle | Ede Stad - Ede Stad

Ede StadBrand in stapel snoeiafval snel onder controle | Ede StadEde Stad[BENNEKOM] Een brand in een stapel snoeiafval is zondagavond snel onder controle gebracht. De vlammen sloegen metershoog uit de stapel hout.112 Ede - Flinke brand in stapel hout aan de Maanderdijk in Ede112 EdeFlinke brand in stapel hout aan de Maanderdijk in Ede112 Valleialle 3 nieuwsartikelen »

Nieuwe oversteekplaats bij Kernhem is klaar - Ede Stad

Ede StadNieuwe oversteekplaats bij Kernhem is klaarEde StadEDE De nieuwe fietsoversteekplaats over rijksweg N224 bij landgoed Kernhem is klaar. Door de werkzaamheden die de afgelopen weken zijn uitgevoerd moeten de Amsterdamseweg en de Kernhemseweg beter aansluiten op de overige fietspaden.

Man zit vast in ruimte achter pinautomaat - Ede Stad

Ede StadMan zit vast in ruimte achter pinautomaatEde StadEDE De hulpdiensten zijn maandagmiddag uitgerukt omdat een man vastzat in de ruimte achter de geldautomaat bij de Rabobank aan de Bellestein. De man had werkzaamheden uitgevoerd aan de geldautomaat en kreeg vervolgens de deur niet meer open ...en meer »

Veel vragen over gebruik helikopterhaven in Harskamp

HARSKAMP - Helikopterbedrijf HeliAir wil uitbreiden op zijn terrein in Harskamp. Ede wil eerst meer informatie van de provincie Gelderland over het aantal toegestane vliegbewegingen.

Haven- en marktmeester na jaren weg bij brandweer Wageningen

WAGENINGEN - Ton Kok, al jaren als haven- en marktmeester een bekend gezicht in Wageningen, heeft afscheid genomen van het Wageningse brandweerkorps.

Nog even gratis zwemmen in het Henschotermeer

WOUDENBERG - Nog altijd kan er gratis worden gezwommen in het Henschotermeer. Door haperende techniek is het tot op heden niet mogelijk gebleken entree te heffen. En wanneer het wel lukt, durft de beheerder niet meer te zeggen.

Zwemmer uit vaargeul geplukt, bekeuringen voor jetskiërs op Rijn

WAGENINGEN - Bij een controle op de Rijn dit weekeinde heeft de politie drie boetes uitgedeeld. Twee jetskiërs kregen een bon. Een zwemmer werd uit de vaargeul geplukt en beboet.

E-bike is impuls voor Wagenings toerisme

De studenten zijn even weg, backpackend over de wereldbol of nog lekker gezellig en gratis mee met pa en ma. En ook Wageningse gezinnen hebben nu massaal hun koffers gepakt.

Brandweer Rhenen en Veenendaal rijden 100 kilometer voor duinbrand

VEENENDAAL/ RHENEN - Brandweerwagens uit Veenendaal en Rhenen zijn uitgerukt om bij te springen bij het blussen van een grote duinbrand in Heemskerk. Noord-Holland vroeg de Veiligheidsregio Utrecht om assistentie bij de bestrijding van de natuurbrand.

Buitenbrand bij boerderij in Bennekom

Zondagavond 15 juli rond 19.30 uur is er brand ontstaan buiten op het terrein van
Het bericht Buitenbrand bij boerderij in Bennekom verscheen eerst op Ede .

Rondleiding in de maand juli, kom genieten van het Landgoed Kernhem en loop mee met de rondleiders van Stichting Recreatie Veluwe-Vallei

Op woensdag 25  JULI 2018 begint de  rondleiding om: 14.30 uur. Start voor huize Kernhem,
Het bericht Rondleiding in de maand juli, kom genieten van het Landgoed Kernhem en loop mee met de rondleiders van Stichting Recreatie Veluwe-Vallei verscheen eerst op Ede .

Panta Rhei haalt 3.900 euro op

Op basisschool de Panta Rhei hebben de kinderen zich ingezet voor Stichting Kinderdroomwens.

Pagina's

Vergeven is alle hoop op een beter verleden opgeven
Onbekend

Nieuwsbrief ontvangen?