Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

'Parken aanpakken is nodig' - Ede Stad

Ede Stad'Parken aanpakken is nodig'Ede StadEDE De gemeente Ede is van plan deel te nemen aan een ontwikkelingsmaatschappij die vervallen recreatieparken in heel Gelderland gaat opkopen en opknappen. Ede krijgt elf procent van de aandelen in dat bedrijf. Dat werd afgelopen donderdag ...

Dropping van vrijdag afgelast - Ede Stad

Ede StadDropping van vrijdag afgelastEde StadEDE De oefensprongen van parachutisten op de Ginkelse Heide gaan vandaag niet door. Ook de dropping op de Renkumse Heide is afgelast. Dat meldt Vliegbasis Eindhoven op Twitter. Reden is de harde wind.Weekend! Dit mag je niet missen in EdeindebuurtHarde wind houdt parachutisten aan de grondOmroep EdeHarde wind: geen droppings vandaagDe GelderlanderOmroep Brabantalle 28 nieuwsartikelen »

Meer opvangorganisaties houden stints binnen - Ede Stad

Ede StadMeer opvangorganisaties houden stints binnenEde StadEDE (ANP) Een dag na het dodelijke ongeval met een stint in Oss hebben meer kinderopvangorganisaties besloten om de elektrische voertuigen voorlopig niet meer te gebruiken, zolang er geen duidelijkheid is over de oorzaak.en meer »

Samenwerking voor meer gebruik van waterstof als brandstof in Ede - Ede Stad

Ede StadSamenwerking voor meer gebruik van waterstof als brandstof in EdeEde StadOnder andere Toyota Material Handling, Bruil, ACV, HyGro, Bidfood, Greenpoint en Rijkswaterstaat/RVO zijn in meer of mindere mate betrokken bij dit 'Waterstofconsortium Ede'. Ook de gemeente Ede participeert in dit consortium. Hiermee wordt uitwerking ...

Twee auto's zwaar beschadigd door brand in Wageningen

WAGENINGEN - Twee auto's zijn vannacht op het Olympiaplein in Wageningen zwaar beschadigd door brand. De voertuigen vatten door nog onbekende oorzaak kort na 01.00 uur vlam.

Grote scheuren in Brugkerk na werkzaamheden aan straat

VEENENDAAL - De Brugkerk in Veenendaal heeft scheuren opgelopen. Het kerkbestuur vermoedt dat de schade het gevolg is van grote werkzaamheden in de Kerkewijk.

Welkom in de kast op de Christelijke Hogeschool Ede

Op het introfestival van de Christelijke Hogeschool Ede stond gistermiddag een interactief kunstproject. In een kleine kast konden bezoekers even in de wereld stappen van een homoseksueel-, lesbisch-, biseksueel- of transgenderpersoon om te ervaren hoe het is om ‘echt’ in de kast te zitten.

Plan opkopen Gelderse pauperparken dreigt niet door te gaan

EDE - Het plan van elf Veluwse gemeenten om verloederde vakantieparken op te kopen dreigt te sneuvelen in het zicht van de haven. Nunspeet twijfelt over het nut en trekt zich waarschijnlijk terug. Daarmee legt het een bom onder de samenwerking.

Kinderen nemen Statues by Night over in Ede

EDE - Statues by Night in Ede staat volgende week in het teken van de jeugd. Kinderen mogen dan ook het podium als levend standbeeld.

Drie autobranden in twee nachten, maar brandstichting is onzeker

WAGENINGEN - Drie auto's zijn de afgelopen twee nachten uitgebrand in Wageningen. De voertuigen stonden geparkeerd op parkeerplaatsen aan de Costerweg en het Olympiaplein.

Sloop universiteitsgebouw Biotechnion op De Dreijen stil gelegd na meldingen overlast

WAGENINGEN - De sloop van universiteitsgebouw Biotechnion op de De Dreijen in Wageningen ligt vrijdag en maandag stil. Het gaat om het deel hoogbouw dat er nog staat.

Wageningen maakt onterecht goede sier als groenste gemeente, zegt VVD

WAGENINGEN - De VVD in Wageningen is niet blij met de manier waarop Wageningen de verkiezing 'Groenste gemeente van Nederland' heeft gewonnen.

Verontruste omwonenden beginnen petitie tegen zonnepark Bennekom

BENNEKOM - Het Comité verontruste omwonenden zonnepark Dijkgraaf is een petitie gestart tegen de komst van een zonnepark op de grens van Bennekom en Wageningen.

Kleinkinderen en reizen

Dick en Gerrie Hulleman lopen op hun gemak door de Hoofdstraat van Veenendaal. ,,We genieten van ons pensioen, we hebben onze zaakjes gelukkig goed op orde.’’

Overdekte rommelmarkt in Harskamp

Zaterdag 3 november is er weer de grote overdekte rommelmarkt bij Dorpshuis De Spil in
Het bericht Overdekte rommelmarkt in Harskamp verscheen eerst op Ede .

Generale repetitie Airborne dropping

Generale repetitie Airborne dropping is vanuit de wijk Enka goed te zien - en te horen.

Burgemeester Verhulst benoemd tot Houtrichter

Burgemeester René Verhulst werd tijdens de jaarlijkse Buurtspraak van Buurt Ede en Veldhuizen benoemd tot Houtrichter van het Edese bos. (Foto: Bert Vos)

Overdracht Airbornemonument

De overdracht van het Airbornemonument door leerlingen van de Koningin Beatrixschool naar Het Startpunt vond gelijktijdig plaats met de Airborne klassendag. (Foto: Gemeente Ede)

Kinderen Koepelschool verdienen 600 euro met lege flessen

Kinderen van de Koepelschool hebben bijna 600 verdiend met het ophalen van lege statiegeldflessen. De kinderen gingen in de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar langs de deuren om de flessen te verzamelen.

'De wateraanvoer is gewoonweg nog te laag' | Ede Stad - Ede Stad

Ede Stad'De wateraanvoer is gewoonweg nog te laag' | Ede StadEde Stad[EDE] Waterschap Vallei en Veluwe meldde vorige week dat het sproeiverbod voor boeren voorlopig nog niet wordt opgeheven. Dit betekent dat de boeren nog ...en meer »

Pagina's

Je gaat pas je grenzen verleggen wanneer je er vaker tegen aanloopt
T.Kim Mai Le

Nieuwsbrief ontvangen?