Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

ChristenUnie pleit voor een toegankelijk station Ede-Wageningen ... - Omroep Ede

Omroep EdeChristenUnie pleit voor een toegankelijk station Ede-Wageningen ...Omroep EdeEDE - De ChristenUnie heeft met verbazing kennis genomen van het aangepaste ontwerp van het nieuwe station Ede-Wageningen, de site Ede Stad plaatste ...en meer »

Stichting voor AED's in Ede - Ede Stad

Ede StadStichting voor AED's in EdeEde StadEDE De gemeente Ede is een nieuwe stichting rijker: de Stichting AED Gemeente Ede. Initiatiefnemer Ben Plate uit Ede-Zuid wil met de stichting de automatische externe defibrillatoren in de gemeente Ede beheren, onderhouden en in stand houden.

UWV geeft minder uitkeringen uit in FoodValley - Ede Stad

Ede StadUWV geeft minder uitkeringen uit in FoodValleyEde StadPROVINCIE In de gehele provincie Gelderland werden er minder uitkeringen vergeven. Het verschil ten opzichte van vorig jaar is ruim 24 procent. Onder de arbeidsmarktregio FoodValley vallen naast Ede ook de gemeenten Barneveld, Nijkerk, Renswoude, ...Minder Gelderlanders hebben WW-uitkering (+ kaartje) - Omroep ...Omroep GelderlandUWV geeft minder uitkeringen uit in FoodValley | Scherpenzeelse ...ScherpenzeelseKrant.nlalle 8 nieuwsartikelen »

Groot Najaarsconcert in de Oude Kerk - Ede Stad

Ede StadGroot Najaarsconcert in de Oude KerkEde StadIn de Oude Kerk van Ede wordt op D.V. 9 november 2018 een groot koorconcert georganiseerd voor stichting Ileana. Het betreft een zangavond waar bekende koren en musici aan mee zullen werken. Ten eerste het bekende gemengde koor Fiducia uit Ede, ...

Ook dit jaar Theaterkijkers in Edese schouwburg Cultura

EDE - Hoe krijg je jongeren in het theater en hoe zorg je ervoor als ze een keer zijn geweest dat ze blijven komen? Daarvoor bedacht de Edese schouwburg Cultura de zogeheten Theaterkijkers.

ChristenUnie vindt slecht toegankelijk nieuw station onaanvaardbaar

EDE - Het nieuwe station Ede-Wageningen krijgt geen gelijkvloerse toegang. Dat is geschrapt in het ontwerp, tot grote verbazing tot Cora Otter van de ChristenUnie.

Veenendaal droog houden? Zaag dan je regenpijp door

VEENENDAAL - Je zou het in deze droge zomer niet zeggen, maar Veenendaal dreigt steeds vaker onder water te lopen. De reden? Te weinig groen, te veel steen op straat en in de tuinen. De buien worden heviger en Veenendaalse wegen staan dan steeds vaker onder water.

Herdenking Japanse capitulatie: '15 augustus is ons 5 mei'

WAGENINGEN - Het lijkt elk jaar drukker te worden bij de herdenking van de Japanse capitulatie, op 15 augustus, in Rumah Kita. In het Wageningse zorgcentrum voor Indische Nederlanders doet ook de tweede, derde en vierde generatie mee aan de plechtigheid.

'Mooier wordt het niet'

RHENEN - Rhenenaar Jaap van Barneveld gaat graag op vakantie: ,,Daar word ik gelukkig van. We komen net terug uit Turkije en zijn ook al in Italië geweest. En over een aantal weken gaan we weer.’’

Bus met pech op A12 bij Veenendaal, vertraging voorbij

VEENENDAAL - Een bus met pech op de A12 tussen Arnhem en Utrecht zorgde donderdagochtend voor vertraging ter hoogte van Veenendaal. Het voertuig vatte vlam en heeft vervolgens een oliespoor van 3 kilometer achtergelaten. De weg is inmiddels schoongemaakt.

Meer auto's kunnen parkeren bij Junushoff

WAGENINGEN - Er komen meer parkeerplaatsen voor auto's nabij schouwburg Junushoff in Wageningen. Momenteel wordt de parkeerplaats aan de westzijde van Junushoff, tussen Plantsoen en de stadsgracht bij Duivendaal, opnieuw bestraat.

Speciale dag voor blinden en slechtzienden bij de Passiflorahoeve in Harskamp

De Passiflora-hoeve organiseert op zaterdag 25 Augustus 2018 een rondleiding met een begeleide belevingsmogelijkheid van
Het bericht Speciale dag voor blinden en slechtzienden bij de Passiflorahoeve in Harskamp verscheen eerst op Ede .

Mier probeert diamant te stelen

Amerikaanse media verspreiden een video waarin te zien is hoe een mier met een diamant aan de haal probeert te gaan. De eigenaar van een diamantzaak in New York trok grote ogen wanneer hij de edelstee...

Annemiek is de beste praktijkopleider van Gelderland

Ede - Annemiek van Maarschalkerweerd uit Ede is de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van de provincie Gelderland in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid.

'We hebben het altijd heel best gehad samen'

Ze was net twintig, haar kersverse echtgenoot drie jaar ouder. Stralend poseren ze voor de foto. Albertus van den Berg keurig in pak en Ali van den Brink in een lange groene jurk. Ze draagt een boeket met anjers, haar lievelingsbloemen. Dat was 65 jaar geleden. Nu vieren zij hun briljanten bruiloft.

Busbaan Ede-Zuid voorlopig niet open - Ede Stad

Ede StadBusbaan Ede-Zuid voorlopig niet openEde StadEDE De busbaan bij winkelcentrum Stadspoort richting de A12 blijft voorlopig dicht voor 'normaal' verkeer. In het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan én de lokale politiek is regelmatig de suggestie gewekt om de busbaan open te stellen voor ander ...

Opbouw Heideweek in volle gang - Ede Stad

Ede StadOpbouw Heideweek in volle gangEde StadEDE Nog twee dagen, dan gaat de Heideweek in Ede weer van start. Vrijdagavond barst het feestgedruis los bij de openingsavond op het Kuiperplein. Op dat plein is inmiddels de opbouw in volle gang. Op de openingsavond zijn er optredens van onder ...

De Edese Post - Heideweek-TV bij Omroep Ede - Edese Post (persbericht) (Blog)

Omroep EdeDe Edese Post - Heideweek-TV bij Omroep EdeEdese Post (persbericht) (Blog)De Edese Post .nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Ede. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Ede en omgeving huis-aan-huis ...Heideweek-TV bij Omroep Ede | Omroep EdeOmroep Edealle 3 nieuwsartikelen »

ChristenUnie pleit voor een toegankelijk station Ede - Wageningen ... - Omroep Gelderland

ChristenUnie pleit voor een toegankelijk station Ede - Wageningen ...Omroep GelderlandDe ChristenUnie heeft met verbazing kennis genomen over een aangepast ontwerp van het nieuwe station Ede-Wageningen, de site Ede Stad plaatste 10 ...en meer »

De Heidekoningin kan niet wachten op de opening van de Heideweek

EDE - De Heideweek in Ede staat op punt van beginnen. Waar zien de Heidekoningin en de voorzitter van de organisatie speciaal naar uit?

Pagina's

Het geheim van geduld is: iets anders doen terwijl je aan het wachten bent
Onbekend

Nieuwsbrief ontvangen?