Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

SGP Ede: 'We doen ons best voor deelname aan coalitie' - Ede Stad

Ede StadSGP Ede: 'We doen ons best voor deelname aan coalitie'Ede StadLeon Meijer wijst erop dat zijn partij, de ChristenUnie, procentueel de tweede partij in Ede is geworden, ook al heeft het CDA ook zes zetels. ,,Dat voelt goed. Tijdens de campagne hoorde je dat inwoners waarderen dat we actief zijn geweest op het ...SGP grootste partij in Ede, flinke winst voor GroenLinksDe GelderlanderGemeenteraadsverkiezingen Ede ..

Zeven schuurinbraken in één straat en negen pogingen - Omroep Gelderland

Omroep GelderlandZeven schuurinbraken in één straat en negen pogingenOmroep Gelderland52.0256104,5.656629299999963. Foto: Pexels. 52.0256104,5.656629299999963. EDE - Aan de Arnold Koningstraat in Ede zijn in korte tijd zeven schuurtjes opengebroken. Bij negen andere bleef het bij een poging. Dat meldt de politie. De inbraken vonden ...Politie zoekt getuigen van schuurinbrakenPolitie (persbericht)Politie zoekt getuigen van schuurinbraken Arnold Koningstraat112 Edealle 4 nieuwsartikelen »

Grootste fractie stelt Peter Schalk voor als informateur | Ede Stad - Ede Stad

Ede StadGrootste fractie stelt Peter Schalk voor als informateur | Ede StadEde Stad[EDE] Lijsttrekkers van de partijen die in de gemeenteraad van Ede zijn verkozen bespreken vrijdag 23 maart om 17.00 uur de uitslag van de verkiezingen. In deze openbare bijeenkomst wisselen zij van gedachten over het proces van coalitievorming ...Schalk (SGP) beoogd informateur coalitie Ede - Politiek - RD.nlReformatorisch Dagbladalle 2 nieuwsartikelen »

Wageningen duidelijk tegen sleepwet

WAGENINGEN - Wageningen telt veel meer tegenstanders van de sleepwet dan voorstanders van dezelfde wet, die feitelijk de nieuwe wet op de inlichten- en veiligheidsdiensten heet.

BCC verhuist naar nieuwe plek in Corridor Veenendaal

VEENENDAAL - Elektronicazaak BCC gaat in Veenendaal verhuizen. De zaak die nu nog op de eerste verdieping zit van winkelpassage Corridor, opent op 3 mei de deuren aan de andere kant van de winkelpassage.

In Bennekom is ostheopatie geen vies woord meer

BENNEKOM - In Bennekom zit een van de grotere centra voor osteopathie in Nederland. Sinds de start in 2001 zijn er zo’n 10.000 patiënten langsgekomen. De vraag groeit.

Werkstraf om uitgaansgeweld in Ede: 'Dit is niet hoe ik normaal ben'

ARNHEM/ EDE - Een 40-jarige Edenaar is donderdag door de rechtbank van Arnhem veroordeeld tot een werkstraf van 180 uur wegens uitgaansgeweld. Ook krijgt de man een voorwaardelijke celstraf van vier maanden.

Snelle oplossing vloeren Spectrum Veenendaal kost ruim zeven ton

VEENENDAAL - Wanneer kan het vanwege slechte vloeren gesloten cultuurgebouw Spectrum in Veenendaal weer open? Dat kan snel, maar dan kost het wel 725.000 euro. Een goedkopere variant kan pas in augustus beginnen en dan komen de gebruikers in de knel.

200 aangiften tegen Pechtold om gekregen penthouse

ARNHEM - Bij het Openbaar Ministerie in Arnhem zijn 200 aangiften binnengekomen tegen D66-leider Alexander Pechtold. Dat bevestigt een woordvoerder, die verder niets kwijt wil over de zaak. De aangiften hebben te maken met het appartement in Scheveningen dat de Wageningse politicus cadeau kreeg van een vriend.

Wageningen: zo links en groen mogelijk

WAGENINGEN - Lara de Brito, lijsttrekker van Wagenings grootste partij GroenLinks is klip en klaar: ,,We willen voor de komende vier jaar een programma opstellen dat Wageningen zo links en groen mogelijk maakt.''

Eddie uit Otterlo wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Amsterdam, 22 maart 2018 – Een grote verrassing voor Eddie uit Otterlo. Hij heeft bij
Het bericht Eddie uit Otterlo wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij verscheen eerst op Ede .

Tineke Roseboom: 'Fan van eigenzinnige zangeressen'

Op haar 21ste rondde ze al het conservatorium af. Het muzikale leven lacht de Edese sopraan Tineke Roseboom toe. In korte tijd viel ze twee keer in de prijzen.

SGP wint opnieuw in Ede

Ruim 61,4 procent van de inwoners heeft tijdens de gemeenteraadsverkiezingen een stem uitgebracht. Dit is iets meer dan vier jaar geleden, toen Ede een opkomst percentage had van 61,2 procent.

Paardenkracht voor pubers op Stal Veldhoeve

De cursus Paardenkracht voor Pubers is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd vanaf 11 jaar. Speciaal voor schoolverlaters, brugklassers, en pubers die behoefte hebben aan extra zelfvertrouwen en vaardigheden.

Brons voor technisch trio CSG Het Streek op Skills Talents

Vorige week vrijdag deden Teun, Henk en Jeffrey van CSG Het Streek aan de Zandlaan mee aan de landelijke techniek vakwedstrijden Skills Talents in de IJsselhallen in Zwolle. Met succes, want ze behaalden een prachtige derde plaats.

Onderneemster Amanda start creatieve werkplek in het centrum van Ede. - Veenendaalse Krant

Veenendaalse KrantOnderneemster Amanda start creatieve werkplek in het centrum van Ede.Veenendaalse KrantOnderneemster Amanda start creatieve werkplek in het centrum van Ede. 21-03-2018, 14:11 | Lezersnieuws | Amanda. EDE - Fotografe en initiatiefneemster Amanda Drost opent binnenkort de deuren van de werkplek voor creatieve ondernemers 'Work Garden ...en meer »

SGP grootste partij in Ede, flinke winst voor GroenLinks - De Gelderlander

De GelderlanderSGP grootste partij in Ede, flinke winst voor GroenLinksDe GelderlanderDe grote verliezer in Ede was de PvdA, dat nog maar een zetel overhoudt in de nieuwe raad. Dat waren er vier jaar geleden drie. Qua zetelverdeling veranderde er verder niet heel veel. SGP (7), CDA en ChristenUnie (6), GemeenteBelangen (5) en ...SGP Ede: 'We doen ons best voor deelname aan coalitie'Ede StadGemeenteraadsverkiezingen Ede ..

BIT stapt naar rechter om sleepwet van tafel te vegen - Ede Stad

Ede StadBIT stapt naar rechter om sleepwet van tafel te vegenEde StadEDE Gisteren hebben stemgerechtigden hun mening gegeven over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). De voorlopige uitslag laat zien dat de tegenstanders van de inlichtingenwet het referendum erover nipt hebben gewonnen. Zo is 48,9 ...BIT stapt naar rechter om Wiv van tafel te vegenPersberichten.com (persbericht) (Blog)alle 7 nieuwsartikelen »

SGP blijft de grootste in Ede, winst GroenLinks en VVD - Ede Stad

Ede StadSGP blijft de grootste in Ede, winst GroenLinks en VVDEde StadDemocratische Kiezers Ede (2,8 procent) bemachtigde één zetel. Klik hier voor de volledige uitslag. De opkomst was 61,4 procent, 0,1 procent meer dan vier jaar geleden. WINST GroenLinks steeg van twee naar vier zetels. De VVD steeg van drie naar vier ...SGP „kan geen plussen blijven scoren”Reformatorisch Dagbladalle 3 nieuwsartikelen »

Reizigers beoordelen Valleilijn met een 7,5 - Ede Stad

Ede StadReizigers beoordelen Valleilijn met een 7,5Ede StadEDE Volgens het rapport van de OV-klantenbarometer, waarin gebruikers lokale vervoerder mogen beoordelen, krijgt de Valleilijn een 7,5. Landelijk krijgen de regionale vervoerders gemiddeld een 7,6. De vervoerders werden beoordeeld op onder meer ...en meer »

Pagina's

Rijkdom is niet de groei van je vermogen maar de beheersing van de geest
Brian Tracy

Agenda

Nieuwsbrief ontvangen?

Het Weer

meer weer